۱۰ کشور عرب به ائتلاف پیوستند و قول دادند به آمریکا در کوشش برای نابودی گروه خلافت اسلامی در هر کجا باشد، از جمله عراق و سوریه، کمک کنند
به دنبال گسترش تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه بر سر نقش این کشور در درگیری های اوکراین، ایالات متحده نیز تحریم ها علیه مسکو را افزایش داد. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفت تحریم های جدید آمریکا علیه مسکو روز جمعه اعلام می شود.
جان کری در گفتگو با «صدای آمریکا» گفت: «ایران و ایالات متحده هر دو آنقدر باهوش هستند که اقدامات احتیاطی برای اطمینان یافتن از کاهش خطر درگیری احتمالی» نظامی میان دو طرف در عراق را در نظر بگیرند.
گسترش سریع خطری چون دولت اسلامی این درس را می آموزد که وقتی دولت های رسمی به ورطه سقوط افتند، رویداد های ناخوشایندی روی خواهد داد که پیش بینی ناپذیر است
به باور کارل لوین، واشنگتن نباید با همکاری با تهران علیه داعش، سطح انتظارات مقامهای ایرانی را بالا ببرد، تا جایی که انتظار داشته باشند آمریکا در مذاکرات هستهای موضع قاطعی اتخاذ نکند.
این مراسم در حالی برگزار میشود که باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده چهارشنبه شب استراتژی دولت آمریکا برای مبارزه با تروریستهایی افراطی در عراق و سوریه را اعلام کرد.
چاک هیگل در بیانیهای، گفت نیروهای مسلح آمریکا آماده هستند فرامین فرمانده کل قوا را اجرا کنند و برای انجام این ماموریت، با دولتها شریکان آمریکا در سراسر جهان همکاری خواهند کرد.
حضور عربستان در این تلاش بینالمللی به رهبری آمریکا، از جمله برعهده گرفتن میزبانی نشست سران برخی از کشورهای منطقه، عنصری مهم در ائتلاف مورد نظر خواهد بود.
جان بینر، رئیس جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا گفته است «سخنرانی با استراتژی یکی نیست» و هنوز سوال هایی درباره اهداف رئیس جمهوری وجود دارد.
رئیس جمهوری آمریکا در نطقی تلویزیونی استراتژی خود را برای برخورد با گروه موسوم به «دولت اسلامی» برای آمریکاییان اعلام کرد. او گفت: تروریست هایی که کشور ما را تهدید کنند، هر کجا که باشند، شکار خواهیم کرد. معنای این حرف این است که از اقدام علیه داعش در سوریه، علاوه بر عراق، دریغ نخواهم کرد.
به باور داگلاس اولیوانت، ایالات متحده باید از پیوستن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ائتلاف بینالمللی علیه گروه افراطی موسوم به دولت اسلامی یا داعش استقبال کند.
به رغم تاکید چندین باره مقامات ایرانی و آمریکایی که دو کشور علیه گروه «دولت اسلامی» همکاری نمی کنند، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت که دیپلمات های دو کشور در این باره هفته گذشته صحبت کردند.
بنابر گزارشها، باراک اوباما معتقد است اجازه صدور فرمان افزایش حملات نظامی بدون تصویب کنگره را دارد، اما از رای کنگره، که نشان دهد کشور علیه داعش یکپارچه است، استقبال خواهد کرد.
صفحه نمايش آیفون های جديد بزرگتر و و نازکتر از سابق است، که امتياز بزرگی است.
رئیس جمهوری ایالات متحده قصد دارد چهارشنبه (۱۹ شهریور) ساعت ۹ شب به وقت واشنگتن درباره استراتژی خود برای نبرد با گروه دولت اسلامی سخنرانی کند.
به گفته وزیر امور خارجه آمریکا تقریبا هر کشوری در دنیا، برای از میان بردن خطر گروه موسوم به «دولت اسلامی» نقش دارد که این نقش میتواند برای برخی کمک، آموزش یا مشاوره نظامی باشد و برای برخی هم کمکهای بشردوستانه باشد.
به گفته جان کری، دولت جدید عراق به رهبری حیدر العبادی، این پتانسیل را دارد که تمام گروه های مختلف عراقی را گردهم آورد و آرمان مردمش را محقق کند.
باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده قرار است روز سهشنبه استراتژی خود در قبال تهدید گروه افراطی سنی دولت اسلامی (داعش سابق) را با رهبران کنگره در میان بگذارد و روز چهارشنبه نیز طی سخنانی عمومی، آن را با مردم مطرح کند.
ایالات متحده میگوید روسیه یک موشک کروز که از زمین پرتاب میشود را آزمایش کرده که تحت این پیمان ممنوع بوده، و در نتیجه پيمان سال ۱۹۸۷ را نقض کرده است.
کنگره آمریکا روز دوشنبه پس از حدود یک ماه تعطیلات تشکیل جلسه می دهد. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفته است روز سه شنبه استراتژی خود را در مورد داعش با رهبران کنگره در میان می گذارد.
ویروس ابولا هم اکنون در در پنج کشور آفریقایی منتشر شده، و تا کنون واکسن یا درمان تأیید شدهای برای بیماری ابولا پیدا نشده است.
رئیس جمهوری ایالات متحده در گفتگویی تلویزیونی گفت مشکل امروز کشورهای سنی منطقه، که اغلب از متحدان آمریکا هستند، ایران یا مساله شیعه و سنی نیست، بلکه تهدید افراطگرایی سنی است که امروزه خود را به شکل گروهی همچون داعش نشان داده است.
ماتیو میلر یکی از سه آمریکایی است که در بازداشت دولت کره شمالی به سر میبرد. جرم او ظاهراً این است که چند ماه پیش هنگام ورود به پیونگیانگ روادید خود را پاره کرده است.
قانون گذاران از رئیس جمهوری خواسته اند برنامه های خود را برای مقابله با گروه دولت اسلامی تشریح کند
مقام وزارت خارجه آمریکا گفت فرود هواپیمای دوبی فلای در ایران «به اجبار نیروهای نظامی ایران» صورت نگرفته و «مسئله ای مربوط به بوروکراسی » بوده است.
کاخ سفید در بیانیه ای گفت حذف گودین از رزمگاه یک «ضایعه عمده نمادین و عملیاتی برای بزرگترین گروه وابسته به القاعده در آفریقا است
اوباما گفت آمریکا پیکارجویان را دنبال خواهد کرد و رهبرانشان را از بین خواهد برد، با این هدف که آنرا منهدم کند، نظیر کاری که با القاعده انجام داد و در سومالی انجام می دهد
آقای کری دو باره به رهبران اطمینان داد آمریکا خواهان اعزام نیروهای زمینی به عراق نیست، و آن را «خط قرمز» برای همه دانست
رئیس جمهوری آمریکا و نخست وزیر بریتانیا پس از انتشار ویدئوهای مربوط به قتل دو خبرنگار آمریکایی به دست گروه افراطی موسوم به «دولت اسلامی»، یادداشت مشترکی در نشریه تایمز لندن منتشر کردند.
رند پال، سناتور جمهوری خواه، گروه «دولت اسلامی» را یک تهدید خواند و خواستار آن شد ایران، سوریه و ترکیه رهبری کمپین علیه این گروه را عهده دار شوند.
رایان کراکر، از کارشناسان ارشد امنیت ملی آمریکا، در گفتگو با صدای آمریکا گفت، شاید تلاش مشترک ایران و آمریکا به صورت سربسته امکانپذیر باشد، اما اقدام علنی علیه داعش، به آنها کمکی نخواهد کرد.
رئیس جمهوری ایالات متحده روز چهارشنبه در یک نشست خبری در پایتخت استونی تاکید کرد که آمریکا «جنایت وحشتناک» گروه موسوم به دولت اسلامی علیه دو شهورند آمریکایی را فراموش نخواهد کرد، و عدالت در مورد عاملان آن اجرا خواهد شد.
باراک اوباما در راه ولز به جهت شرکت در اجلاس ناتو، به استونی رفت تا به کشورهای حوزه بالتیک اطمینان دهد که آمریکا و ناتو در برابر هر گونه تجاوز احتمالی روسیه از آنها دفاع خواهد کرد.
در این ویدئو که با عنوان «دومین پیام به آمریکا» منتشر شده است، استیون ساتلوف خبرنگار آمریکایی، توسط یکی از اعضای گروه موسوم به دولت اسلامی گردن زده میشود. سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش گفت تحلیلگران اطلاعاتی در تلاش برای تایید اصالت این ویدئو هستند.
بارگذاری بیشتر