مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه دوم اسفند و در گفتوگو با برنامه خبری صبحگاهی «تودی شو» و با اشاره به دیداری که قرار است هفته آینده در هانوی پایتخت ویتنام برگزار شود گفت:« هفته آینده دو رهبر آمریکا و کره شمالی دیدار میکنند و من امیدوارم قدمی تاریخی برداشته شود.»
آندریا تامسون، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین الملل، از بخشی از اقدامات امنیتی اسرائیل در مقابله با گروه حزب الله لبنان بازدید کرد.
با نزدیک شدن به موعد برگزاری دیدار دوم سران ایالات متحده و کره شمالی، گمانهزنیها در مورد احتمال پذیرش یکی از مهمترین خواستههای پیونگ یانگ، یعنی اعلام رسمی پایان جنگ در شبه جزیره کره و آغاز صلح دائمی، در سطح ناظران و رسانهها قوت میگیرد.
بنا بر اعلام اندیشکده «مرکز پیشرفت آمریکا» مستقر در واشنگتن ، یک گروه متشکل از ۵۱ سازمان غیردولتی آمریکایی، از جمله اندیشکده نامبرده، درخواست مشترکی را برای «تبیین و پشتیبانی علنی» از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، شامل «بازگشت ایالات متحده به پیروی از آن توافق»، به کنگره ایالات متحده ارائه کرد.
دانشگاه پرینستون در آمریکا به منظور آغاز تلاشی برای آزادی ژی یو وانگ، دانشجوی خود در رشته دکترای تاریخ که در ایران زندانی است، یک کارزار برگزار می کند. به این بهانه، نگاهی به روز شمار برخورد با این دانشجوی آمریکایی داریم:
مقام های آمریکایی می گویند دولت ترامپ کارزار جهانی را به راه انداخته است تا به مجازات همجنسگرایی در کشورهایی که کماکان آن را غیرقانونی می دانند، پایان دهد.
دانشگاه پرینستون روز چهارشنبه برنامه ای تحت عنوان «روز اقدام» اجرا خواهد کرد که با هدف جلب همکاری و کمک به آزادی «ژیو وانگ» دانشجوی آمریکایی چینی تبار است. آقای وانگ از دو سال پیش در ایران زندانی است.
برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه ایالات متحده در امور ایران، مقابل ساختمان سفارت سابق ایران در واشنگتن آرزو میکند که چهل سال آینده، به طور کامل برای مردم ایران متفاوت باشد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا میگوید با شروع تولد دوباره دموکراسی در ونزوئلا، سایه این تغییر به نیکاراگوئه و کوبا هم خواهد رسید. او با انتقاد از کشورهای سوسیالیستی منطقه گفت این ایدئولوژی برخلاف وعده هایش به استبداد تبدیل میشود.
پرزیدنت ترامپ روز دوشنبه در سخنرانی در حمایت از خوان گوایدو، رهبر اپوزیسیون در ونزوئلا که ایالات متحده او را به عنوان رئیس جمهوری دوره گذار به رسمیت می شناسد، نسبت به «خطرات سوسیالیسم» هشدار می دهد.
بیل وِلد، فرماندار پیشین ایالت ماساچوست، می گوید کمیته بررسی انتخاباتی راه اندازی کرده است. او نخستین جمهوریخواهی است که برای به چالش کشیدن پرزیدنت ترامپ در کسب نامزدی حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ گام هایی برداشته است.
سناتور آمریکایی مارکو روبیو هنگام بازدید از مرز کلمبیا و ونزوئلا در روز یکشنبه به نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، هشدار داد اگر علیه رهبر اپوزیسیون و رئیس جمهوری خودخوانده آن کشور یا شهروندان آمریکایی دست به اقدامی بزند، عواقبی سنگینی در انتظارش خواهد بود.
همزمان با ارسال محموله حدود دویست تن کمکهای بشردوستانه ایالات متحده برای مردم ونزوئلا، مشاور امنیت ملی کاخ سفید ضمن تائید رسیدن این کمکها به نزدیکترین نقطه مرزی ونزوئلا در خاک کلمبیا، از رئیس جمهوری این کشور تشکر کرد و همچنین خبر داد که یک سناتور آمریکایی در شهر کوکوتا حضور یافته است.
نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران با اشاره به کنفرانس ورشو و محکومیت نقص حقوق بشر توسط رژیم ایران، از دیدار با اعضای جامعه ایرانی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان خبر داده است.
در تیراندازی یک مرد مسلح در محوطه یک کارخانه در ایالت ایلینویز آمریکا پنج نفر کشته و پنج پلیس زخمی شدند.
پرزیدنت دونالد ترامپ روز جمعه ۲۶ بهمن در یک سخنرانی اعلام کرد وضعیت بحرانی مرز مکزیک او را وادار کرده که وضعیت اضطراری اعلام کند.
کنفرانس صلح و امنیت خاورمیانه در ورشو با تاکید بر یافتن راه حلهای پایدار برای مشکلات امنیتی این منطقه پایان یافت.
معاون رئیس جمهوری ایالات متحده می گوید وقت آن است که برای «صلح جهانی» و «نفع مردم ایران» سه کشور اروپایی از توافق هسته ای با جمهوری اسلامی ایران خارج شوند.
مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده در حاشیه کنفرانس ورشو در گفتوگو با نیوشا بقراطی از رادیو فردا گفت:«چیزی که ما به دنبال آن هستیم، تغییر رفتار رژیم است. ما مسائلی با نظام حاکم در ایران هستیم و آنها را هم گفتهایم ولی از ابزارهای خود استفاده میکنیم تا در نهایت صدای مردم ایران شنیده شود.»
مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا در گفتوگویی که روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه با خبرگزاری سیبیاس انجام داد، گفت فشار و تحریم برای مجازات مردم کره شمالی و یا ایران نیست. او افزود: کاملا برعکس، برای کمک به آنها و جلوگیری از هدر رفتن ثروت آنها است.
مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه ۲۵ بهمن و در کنفرانسی خبری در پایان کنفرانس صلح و ثبات خاورمیانه در ورشو گفت: «ما میزبان نمایندگان بیش از ۶۰ کشور جهان بودیم و در پایان بررسی خطرهای منطقه، همه با اجماع کامل گفتند جمهوری اسلامی بزرگترین تهدید است.»
وزیر خارجه آمریکا می گوید:«همه بر سر این توافق کردیم که خطر و تهدید جمهوری اسلامی ایران جدی است و همه باید با هم همکاری کنیم که این تهدید را بتوان بیاثر کرد.»
بارگذاری بیشتر