در بیانیه روز جمعه کاخ سفید تاکید شد که همه تحریم های ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران که بعد از توافق سه سال پیش تعلیق شده بود، باز می گردد.
خبرگزاری رویترز روز جمعه ۱۱ آبان با اعلام این خبر، برداشتن تحریم ها را نشانه ای از بهبود روابط آمریکا و ترکیه بعد از آزادی کشیش اندرو برانسون دانست.
مایک پمپئو وزیر خارجه و استیون منوشن وزیر خزانه داری آمریکا روز جمعه در نشستی مشترک در واشنگتن گفتند، تحریمها تا وقتی تهران به خواستههای واشنگتن تن در ندهد، باقی میمانند.
پیش از یک نشست مهم رهبران گروه بیست در آرژانتین، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین خوشبینی خود را در مورد حل اختلافات تجاری ابراز کردند.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا می گوید همه طرف های درگیر در جنگ یمن، از جمله ایرانی ها و حوثی ها باید سلاح های خود را زمین بگذارند تا بتوان به راه حل سیاسی دست یافت و جنگ داخلی در این کشور را متوقف کرد و نظم و قانون را بازگرداند.
روز جمعه وزارت دادگستری آمریکا سه فرد و دو شرکت چینی را به سرقت «اسرار تجاری» یک شرکت آمریکایی متهم کرد.
ایالات متحده آمریکا در آستانه اجرای دور دوم تحریمها علیه جمهوری اسلامی، به هشت کشور عمده خریدار نفت خام از ایران معافیت تحریمی اعطاء کرده است.
وزیر خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه در یک مصاحبه رادیویی گفت عربستان سعودی با تضمین عرضه نفت کافی به بازارهای جهانی، شریک بزرگی برای آمریکا برای مهار فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در نهایت تغییر رفتار تهران است.
رییسجمهوری ایالات متحده روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت این احتمال وجود دارد که ارتش این کشور برای مقابله با کاروان پناهجویانی که به سمت مرز این کشور با مکزیک در حرکت هستند، ۱۰ تا ۱۵ هزار تن دیگر از کارکنان ارتش را به مرز اعزام کند.
رئیس گروه «اتحاد علیه ایران هستهای» روز چهارشنبه در بیانیهای از تصمیم دانمارک برای ترغیب اتحادیه اروپا به اعمال تحریم علیه ایران استقبال کرد.
جیم متیس، وزیر دفاع ایالات متحده، روز سه شنبه، در سخنرانی در «انستیتو صلح» در واشنگتن، ضرب الاجلی ۳۰ روزه را برای یک آتش بس میان ائتلاف تحت رهبری سعودی ها و اماراتی ها با شورشیان حوثی مورد حمایت ایران تعیین کرد.
مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت دولت آمریکا خود را برای تحریم صنعت نفت ایران آماده میکند، اما معافیتهایی هم برای برخی متحدان خود که به واردات نفت از ایران وابسته هستند در نظر میگیرد.
مایک پمپئو با اشاره به موعد بازگشت دور دوم تحریمهای آمریکا علیه ایران در پایان ۱۳ آبان گفت، این تحریمها فشار سنگینی بر ایران وارد خواهد کرد و افزود، امیدواریم فشار این تحریمها رهبران جمهوری اسلامی را متقاعد کند که تغییر روش دهند.
برایان هوک رئیس «گروه اقدام ایران» در وزارت خارجه با اشاره به برخورد امنیتی با مراسم بزرگداشت کوروش گفت، «این کاملا مناسب و بجاست که مردم ایران بخواهند آن میراث را گرامی بدارند. کوروش بسیار بیشتر از این رژیم، منعکس کننده مردم ایران است.»
مایک پمپئو در مصاحبه با رادیوی شبکه خبری فاکس، همچنین ابراز امیدواری کرد که رهبر جمهوری اسلامی متوجه سیاستهای اشتباه خود بشود و به این درک برسد که تغییر رفتار و تبدیل شدن به یک کشور عادی در جهان، بیشترین نفع را برای ایران دارد.
عامل حمله مسلحانه به کنیسه شهر پيتزبورگ که ۱۱ نفر را کشت و تعداد دیگری را زخمی کرد با ۴۴ مورد اتهامی روبرو شده است.
پنج سناتور جمهوریخواه روز چهارشنبه در نامهای به پرزیدنت ترامپ نوشتهاند که حتی پیش از قتل جمال خاشقجی در روز ۲ اکتبر، ملاحظاتی درباره انتقال فناوری هستهای به عربستان داشتند.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار توئیتی از مایک پمپئو وزیر خارجه نقل کرد که مردم ایران سزاوار این هستند از این سطح از اقدامات عجیب و غریبی که تنها در جهت منافع رژیم است و فعالیتهای آن را تقویت میکند آگاه شوند.
پرزیدنت ترامپ، و همسرش ملانيا، بانوی اول آمریکا، در آئین بزرگداشت قربانيان تيراندازی اخير در شهر پيتزبورگ ايالت پنسيلوانيا، شرکت کردند.
با نزدیک شدن به زمان اجرای بخش دوم تحریم های آمریکا علیه ایران، ایالات متحده می گوید هدفش همچنان به صفر رساندن صادرات نفت ایران است.
براساس آمارهای دولت فدرال، همزمان با این راهپیمایی، میزان درخواست پناهندگی از مهاجرانی که در معرض اخراج قرار دارند، در دادگاههای ایالات متحده پر شده و به رکوردی رسیده است.
پرزیدنت ترامپ، به همراه بانوی اول، ملانیا ترامپ روز سه شنبه به منظور دیدار از مجروحین حمله مرگبار به کنیسه ای در پیتزبورگ، به این شهر در ایالت پنسلوانیا رفت.
وزیر خارجه آمریکا از دولت دانمارک برای بازداشت فردی که متهم به اجرای ترور برای رژیم ایران است، تقدیر کرد.
استفاده از پست یا سایر خدمات، برای ارسال بسته های مرگبار، تاریخ طولانی و ترسناکی در ایالات متحده دارد.
دولت ایالات متحده برای مقابله با کاروان پناهجویانی که به سمت آمریکا در حرکت هستند، بیش از پنج هزار سرباز ارتش را به مرز این کشور با مکزیک اعزام میکند.
هدر ناوئرت در توئیتر خود نوشت: «بیش از دو هزار سال پیش کوروش کبیر تحمل مذهبی را در زمان امپراتوری ایران ارتقا داد.»
چند رویداد از جمله قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی و هشدارها نسبت به قحطی گسترده در یمن، موجب افزایش تقاضاها از دولت ترامپ برای ارزیابی مجدد در حمایت اش از عربستان سعودی شده است.
وزیر خارجه آمریکا با اشاره به پیشبینی کاهش رشد اقتصادی ایران، این کاهش را ناشی از اقدامات حکومت جمهوری اسلامی از جمله هدر دادن سرمایههای ایران در سوریه دانست.
رئیسجمهوری آمریکا در ادامه توئیت خود نوشت: «ما توافق کردیم که برزیل و ایالات متحده با هم از نزدیک در مسائلی مانند روابط بازرگانی، امور نظامی و هر مساله دیگر همکاری کنیم. تماس عالی بود و برای او آرزوی موفقیت کردم.»
سال گذشته دادستانی فدرال آمریکا ماریا بوتینا شهروند روسی و دانشجوی دانشگاه «آمریکن» را به اتهام گردآوری اطلاعات در زمینه دفاع سایبری به نفع مسکو بازداشت کرد. ماریا روی پروژه بسیار حساس دفاع سایبری کار می کرد.
نگرانی های مخالفان سرسخت رژیم ایران باعث شده پیش نویس قانونی را تهیه کنند که در صورت تصویب، کاخ سفید را موظف می کند از «سوئیفت» بخواهد ارتباط ایران با سیستم مبادلات بانکی بین المللی را تا قبل از تحریم های ۱۳ آبان به تعلیق در آورد.
پیش از این یک گروه سی نفره هم از مقام های پیشین آمریکایی در حوزه سیاست خارجی در نامهای که سه شنبه ۲۴ مهرماه منتشر شد، از پرزیدنت ترامپ خواسته بودند تحریمهای ماه نوامبر قطع دسترسی ایران به سوئیفت (نظام بانکی بین المللی برای نقل و انتقال سریع پول بین بانکها) را نیز در بر بگیرد.
شبکه الجزیره روز یکشنبه در گزارشی نوشت، «طارق المصیدی» از فعالان مسلمان آمریکایی یک کارزار اینترنتی را به منظور جمعآوری کمک مالی برای بازماندگان قربانیان حمله پیتزبورگ راه اندازی کرده است.
«رابرت باورز» فردی که با اسلحه به کنیسهای در پیتزبورگ حمله کرد، به ماموران پلیس گفته است که یهودیان دست به «نسلکشی» زدهاند و به عقیده او همه آنها مستحق مرگ هستند.
تیراندازی در کنیسه یهودیان در شهر پیتزبورگ واقع در ایالت پنسیلوانیای آمریکا با واکنش های زیادی در آمریکا و جهان روبرو شد. رئیس جمهوری آمریکا از سفر خود به پیتزبورگ خبر داد و رهبران جهان این حمله را محکوم کردند.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، آزادی ادیان را موجب شکوفایی اقتصادی و ثبات بیشتر دانست.
بارگذاری بیشتر