اقتصاد آمریکا از جنگ دوم تا کنون ۱۲ دوره رکود را پشت سر گذاشته که هر یک، از این دو ویژگی برخوردار بودند: بازده اقتصادی پایین رفت و بیکاری افزایش یافت.
سیامک نمازی نوشته است «اغلب در اتاقی به اندازه کمد، روی زمین میخوابیدم و غذا را از زیر در دریافت میکردم - مثل سگ. من در طول ۲۷ ماهی که در آن گوشه جهنم گذراندم قبل از اینکه به بند عمومی منتقل شوم، تحقیرهای غیرقابل بیانی را تحمل کردم.»
اما الیزابت وارن، سناتور دمکرات از ایالت مساچوستز از پاول پرسید: آیا در اثر افزایش نرخ بهره بانکی توسط شما، قیمت بنزین پائین میرود؟ آیا افزایش نرخ تورم توسط بانک مرکزی، بهای غذا برای خانوادهها را پائین خواهد آورد؟»
موفقیت نسبی اوکراین در خنثی کردن عملیات هکرهای روسی، از دید یکی از مفسران کهنهکار امور اطلاعاتی-امنیتی آمریکا، یکی از شگفتیهای جنگ اوکراین است.
نویسنده دو فیلم پرفروش جنگی-حادثهای «تاپ گان: ماوریک» و «مرد شمال» را که در ماههای اخیر مورد استقبال گسترده تماشاگران قرار گرفتهاند، علیرغم تفاوتهای بسیار از نظر هنری و معنوی، خویشاوند هم میداند.
هند میتواند کشوری کثرتگرا باشد یا به کشوری تبدیل شود که ملیگرائی تیره و تحملناپذیر، بر آن حکومت میکند. از دید شورای سردبیری واشنگتن پست، آمریکا باید فعالانه در راه کثرتگرا ماندن هند، تلاش کند.
یک وکیل آمریکائی متخصص تحریمها و کنترل معاملات خارجی، در مقالهای در یکی از پرتیراژترین روزنامههای آمریکا، مینویسد مردم ایران، که با آمریکا دشمنی ندارند، شایستهاند با هواپیماهائی ایمن سفر کنند.
یک روزنامهنگار آمریکائی مینویسد آمریکا الزام اخلاقی و ناگزیر دارد که سلاحهای مورد نیاز اوکراین، به ویژه تجهیزات توپخانه بیشتر به اوکراین بفرستد تا از شکست این کشور در مقابل پیشروی نیروهای روسی در منطقه دونباس جلوگیری کند.
رئیس یک نهاد غیردولتی آمریکایی، در مقالهای در یکی از پرتیراژترین روزنامههای آمریکا، از رئیس جمهوری آمریکا میخواهد که در سفر احتمالی خود به بغداد با مصوبه جدید مجلس عراق در خصوص منع تماس با اسرائیلیها، برخورد کند.
یکی از مفسران وال استریت جورنال در پاسخ به مقاله جو بایدن در باره مبارزه با تورم در صفحه مقالات این روزنامه، توصیف رئیس جمهوری آمریکا در باره اقتصاد کشور را نادرست و اغراقآمیز میخواند و استدلال میکند که بر خلاف آن چه در آن مقاله نوشته شده، جو بایدن برای مبارزه با تورم نقشهای ندارد.
رئیس جمهوری آمریکا با انتشار مقالهای در روزنامه وال استریت جورنال، ضمن تشریح سیاستهای خود برای پایین آوردن نرخ تورم، خاطرنشان کردهاست که مردم آمریکا باید بدانند که کشور با مشکلاتی نظیر تورم و گرانی بنزین و مایحتاج روزانه روبرو است.
شورای سردبیری وال استریت جورنال مینویسد حالا که نیروهای روسیه در منطقهی «دونباس» در شرق اوکراین به موفقیتهایی دست پیدا کردهاند، این سردرگمی به مشکل تبدیل شده است.
گروهی متشکل از سازمانهای رسانهای آمریکائی، اروپائی و ژاپنی، مجموعهای خارقالعاده از عکسها و سندها لورفتهای از درون نظام عظیم «بازداشتگاههای بازآموزی» چین را منتشر کردهاند که نشان از تبعیض آشکار پکن علیه اویغورها دارد.
از اولین نهادهای انحلالیافته توسط طالبان، وزارت امور زنان بود که جای خود را به وزارت وعظ و ارشاد و ترویج امر به معروف و نهی از منکر داد که به گزارش دیدبان حقوق بشر از آن زمان اقدام به صدور دستورالعملی از قوانین سختگیرانه کرده است.
دیوید ایگنیشس، ستوننویس پرسابقه واشنگتنپست، در مقاله جدید خود مینویسد برنامهریزی مخفی کاخ سفید برای بازسازی پیمانها و اتحادهای خارجی آمریکا، کمک کرد که هنگام برخورد با تهاجم روسیه به اوکراین، کاخ سفید یک پله از روسیه جلوتر باشد.
این دیپلمات کهنهکار گفت که موقعیت ایدهآل این است که خط جدایی باید بازگشت به وضع موجود باشد و افزود ادامه جنگ دیگر به آزادی اوکراین محدود نخواهد بود، بلکه «جنگ جدیدی خواهد بود علیه روسیه.»
پژوهشگر موسسه نوفدی در مقالهای در العربیه انگلیسی با برشمردن اقداماتی که سپاه پاسداران طی سالها انجام داده و یا متهم به انجام آنها است، استدلالهای ارائه شده برای خارج کردن نام سپاه پاسداران از فهرست سازمانهایی که ایالات متحده آنها را سازمانهای تروریستی خارجی میداند، به چالش میکشد.
یک سناتور سابق میانهرو و یک دیپلمات سابق وزارت خارجه آمریکا، به ایالات متحده توصیه میکنند که با کمک متحدان همفکر خود، زمینه را برای اخراج ترکیه تحت حکومت اردوغان از پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) فراهم کنند.
تولیپ صدیق، نماینده پارلمان بریتانیا از حزب کارگر در مقالهای که در ستون نظرات نشریه گاردین منتشر کرد، درباره ملاقات اخیر نازنین زاغری-رتکلیف با بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا توضیحاتی داد.
تنها یک هفته پس از درز پیشنویس دیوان عالی آمریکا، که میتواند قانون حق سقط جنین موسوم به «رو علیه وید» را لغو کند، سیاست ایالت متحده دچار تحولات زیادی شده است.
ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی در عراق، در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «دجله» با رد هر گونه نقش ایران در بحران کمآبی عراق، چنین ادعایی را ناشی از تبلیغات منفی رسانهها عنوان کرد.
سرگی ناریشکین، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه، روز پنجشنبه ٢٨ آوریل اقدام به طرح یک تئوری توطئه درباره نقشههای لهستان در قبال اوکراین کرد.
ویلیام گالستون، در مقاله خود در وال استریت جورنال مینویسد هر چند پایان جنگ اوکراین معلوم نیست، اما این جنگ هماکنون نقطه عطفی در تاریخ معاصر است.
یک روزنامهنگار روسی که حکومت ولادیمیر پوتین رسانههای او را بعد از حمله به اوکراین تعطیل کرد، در مقالهای استدلال میکند که حکومت روسیه، برخلاف آن چه تظاهر میکند، یک قدرت نظامی نیست، بلکه حکومتی متوهم با ارتشی فاسد و ناکارآمد است
یکی از اعضای شورای سردبیری نیویورک تایمز عقیده دارد توئیتر، که به گفته او هرگز جایی برای بیان خردمندانه و پرمعنی نبوده، تحت مالکیت ایلان ماسک به مراتب بدتر خواهد شد.
دو فعال سیاسی جناح راست در مقالهای در وال استریت جورنال، با استقبال از انتقال مالکیت توئیتر به ایلان ماسک، به او توصیه میکنند مانع از اعمال تبعیض علیه عقاید شود و سانسور بر توئیتر را نیز رفع کند.
از متن: جنگ پوتین علیه اوکراین زوایای مکنونی را مینمایاند و اسطورههایی بازمانده از زمان جنگ دوم جهانی را نقش بر آب میکند. اولین اسطوره، صلابت و شکستناپذیری ارتش روس یا همان «ارتش سرخ» سابق است.
لارن وولف، استاد دانشگاه نیویورک، در گزارشی در ماهنامه آتلانتیک، مینویسد دسترسی بلافاصله و تقریبا همزمان به روایتهای دقیق شمار کثیری از قربانیان، تعقیب و محاکمه سربازان روسی متهم به تجاوز جنسی در جنگ اوکراین را امکانپذیر میسازد.
گذشته از دشمنی تاریخی ایران با روسیه، بسیاری حمایت از مسکو را یک خیانت به پیام همیشگی جمهوری اسلامی مبنی بر ایستادگی در مقابل قدرتهای بزرگ جهان، میدانند.
جاستین لمبرت مینویسد شاید در آینده چنین تشخیص داده شود که جهانیسازی، نه عملی انجام شده است و نه به خودی خود قادر است مثل عصای جادوئی، به رونق آینده رهنمون شود.
سازمان اطلاعات خارجی آلمان اخیرا پیامهای محرمانهای را ردگیری کرده است که تائید میکند عاملان کشتار شهر «بوچا» در حومه پایتخت اوکراین، مزدوران روسی بودند که تحت عنوان «گروه واگنر» شناخته میشوند.
یکی از دلایل حبس شهروندان دوتابعیتی، بر اساس این مقاله، استفاده از آنان به عنوان گروگان به منظور کسب امتیازات سیاسی توسط جمهوری اسلامی از دولتهای غربی است.
در این مقاله آمده است، با توجه به صدمات وارده بر اثر تعطیلی ناشی از یک بیماری خفیف شبیه سرماخوردگی به اقتصاد چین و اقتصاد جهانی، این معما که وقتی بیماری تا این حد خفیف است چرا تعطیلی اعمال میشود، معمایی آزاردهنده است.
یک نویسنده کهنهکار واشنگتن پست ضمن دفاع از تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای حفظ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای تروریستی بینالمللی، میگوید که این تصمیم، به نتیجه رساندن مذاکرات برای احیای برجام را با مخاطره روبرو کرده است.
نویسنده این دیدگاه میگوید که آمریکا قادر است کمکهایی را که خود روسیه و چین توان ارائه آنها را ندارند، به کشورهای همسایه روسیه عرضه کند.
بارگذاری بیشتر