انتشار خبر بازداشت نواب ابراهیمی به دلیل انتشار پستهایی در اینستاگرام درباره آموزش غذاهای ایرانی از جمله «کتلت» با واکنش گسترده کاربران شبکههای اجتماعی و رسانهها در جهان همراه شده است.
همزمان با ادامه انتقاد مولوی عبدالحمید از عملکرد مقامات جمهوری اسلامی و نیز حمایت از معترضان، حملات برخی چهرههای حامی جمهوری اسلامی به او که امام جمعه اهل سنت زاهدان است افزایش یافته است.
اظهارات معاون عملیات سپاه پاسداران، تهدیدهای لفظی قاسم سلیمانی خطاب به ریاست جمهوری پیشین آمریکا را در اذهان تداعی کرده است.
بهرغم بازداشت گسترده شهروندان معترض بلوچ در روزهای گذشته، شهرهای سیستان و بلوچستان این جمعه نیز صحنه برگزاری تجمعات ضدحکومتی و اعتراض علیه رهبر و نهادهای جمهوری اسلامی بود.
مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت در زاهدان در نماز جمعه این شهر با انتقاد از حاکمان جمهوری اسلامی، از آنها خواست به جای بازداشت و زندان معترضان به صدای آنها توجه کند.
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه در نامهای خواهان رسیدگی به برخی خبرها درباره تجاوز جنسی به برخی بازداشتشدگان اعتراضات اخیر شد.
احمد وحیدی وزیر کشور ابراهیم رئیسی به بهانه آلودگی هوا در شهرهای بزرگ خواهان بازگشت مردم از کلانشهرها به شهرهای کوچک و روستاها شده است.
همسر منوچهر بختیاری، زندانی سیاسی، در پیامی ویدئویی که در اختیار صدای آمریکا قرار گرفته با اعلام «ضرب و شتم» همسرش در زندان، از مردم و مجامع بینالمللی خواست صدای او باشند.
پس از دو روز قطع تماس ۱۵ معترض بازداشتشده در زندان کچویی که در چهارمین روز از اعتصاب غذا به سر میبرند، خانوادههای شماری از آنها صبح پنجشنبه در مقابل این زندان تحصن کردند.
وکیل رژین یوسفزاده، دختر ۲۶ ساله اهل مهاباد که به دلیل در دست داشتن پلاکاردی با نام «مهسا امینی» در روز ۲۷ شهریور در تهران بازداشت شد میگوید موکلش به پنج سال زندان محکوم شده و از تامین «وثیقه یک میلیاردی» ناتوان است.
دادگاه انقلاب اسلامی استان مازندران عرشیا تکدستان، نوجوان معترض ۱۸ ساله، را با اتهامات «محاربه و افساد فیالأرض» از طریق «لیدری» اعتراضات، به «اعدام محکوم کرد.
سیستان وبلوچستان این روزها شاهد بازداشت شهروندان معترض و اتهام زنیهای مختلف است.
خبرگزاری ایسنا از انتشار سوالات درس سلامت و بهداشت پیش از امتحان در فضای مجازی خبرداد و نوشت سوالات کنکور از ۲۰ میلیون تا یک میلیارد تومان خرید و فروش میشود.
باوجود اینکه شعارها و مطالبات خیزش مردمی چند ماه اخیر در سراسر ایران مدتهاست که به تغییرات ساختاری و عبور از نظام جمهوری اسلامی متمرکز شده، برخی از نهادهای حکومت همچنان درپی اجرای طرحهایی هستند که به نظر بسیاری از ناظران تغییر ملموسی ایجاد نخواهد کرد.
در یکصد و دهمین روز از اعتراضات سراسری مردم در ایران رسانههای حقوق بشری از بازداشت بیش از ۱۹ هزار و دویست نفر خبر میدهند و نهادهای رسانهای میگویند ۷۳ نفر از این بازداشتیها بهنوعی در امر اطلاعرسانی و حرفه خبرنگاری مشغول بودهاند.
گروهی از اعضا و کنشگران جامعه اقلیتهای جنسی و جنسیتی با اشاره به «حضورآشکار اعضای این جامعه در داخل و خارج از کشور» در «خیزش سراسری»، در مانیفستی خواستار حقوقی برابر با دیگر اقشار جامعه ایران، پس از دوران گذار از جمهوری اسلامی شدهاند.
هلگه لیمبورگ، نماینده پارلمان آلمان در توییتی از ارائه نامه به سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین برای «نجات جان» محمدمهدی کرمی خبر داد.
یک تارنمای مشهور فناوری در گزارش جدید خود به بررسی زیانهای مالی ناشی از محدودیتهای اینترنتی در کشورهای مختلف جهان در سال ۲۰۲۲ پرداخت.
دو هفته پس از اعتصاب دارویی لیلا حسینزاده، دانشجوی زندانی، شورای صنفی دانشجویان کشور در حمایت از او طوماری را برای امضا منتشر کرده و در آن نسبت به وضعیت سلامت او هشدار داده است.
بر اساس مستندات یک گزارش تحقیقی، تاکنون دستکم ۱۵ تن در پی نقض حقوق بازداشتشدگان، عدم دسترسی به درمان، و اعمال شکنجه و فشار بر معترضان زندانی برای گرفتن اعتراف از آغاز این دور از اعتراضات سراسری ایران کشته شدهاند.
همزمان با ادامه وضعیت قرمز آلودگی هوا در شماری از نقاط ایران، از جمله تهران، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از افزایش ۲۲ درصدی مأموریتهای مربوط به بیماریهای قلبی-تنفسی نسبت به خرداد امسال خبر داده است.
پدر نیما شفقدوست، نوجوان ۱۷ ساله که در ارومیه بر اثر شلیک نیروهای جمهوری اسلامی کشته شد و مقامات خانوادهاش را مجبور کردند بگویند مرگش ناشی از گازگرفتگی سگ بوده، بر اثر سکته درگذشت.
محمدصابر ملکرئیسی، زندانی سیاسی سابق و فعال رسانهای بلوچ، با انتشار رشته توییتی، از بازداشت دست کم «۷۰ شهروند بلوچ» ظرف «۷۲ ساعت» در زاهدان و به گفته او با «عناوین واهی» خبر داده است.
موج حمله و تخریب مستقیم چهرههای فرهنگی و ورزشی حامی اعتراضات سراسری از صفحات مجازی به برنامههای صداوسیمای جمهوری اسلامی رسیده و با اوج گرفتن این فرایند در ماههای اخیر، حتی برخی از رسانههای دولتی یا حکومتی نیز نسبت به آن اعتراض کردهاند.
رسانههای ایران از پایان دوره حسین اشتری بعنوان فرمانده نیروی انتظامی کشور خبر دادند.
پس از تایید دوباره حکم اعدام محمد مهدی کرمی بازداشتی محکوم به اعدام از سوی قوهقضاییه، مادر این بازداشتی در گفتگویی با دبیرسیاسی روزنامه اعتماد از مردم درخواست کمک کرد.
در سومین سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی تقابل میان معترضان ایرانی و جمهوری اسلامی بیش از پیش نمایان شده است، به طوری که همزمان با برگزاری برنامههای حکومتی، شماری از معترضان از دیوارنویسی گرفته تا سوزاندن عکسها و تخریب مجسمههای او، به این اتفاق واکنش نشان میدهند.
اردلان شکرآبی، نماینده پارلمان سوئد و هلگه لیمبورگ، نماینده پارلمان آلمان صدور حکم اعدام برای محمد مهدی کرمی را محکوم کردند.
سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی با اعلام این که برای دو نفر از هفت شهروند فرانسه که در ایران بازداشت شدهاند، کیفرخواست صادر شده است، اتهام آنها را «جاسوسی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» اعلام کرد.
در حالی که آمار رسمی از افزایش شدید شمار مبتلایان جدید به کرونا در هر دو کشور چین و ایران حکایت دارد، سفارت جمهوری اسلامی در پکن با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ویبو» گردشگران چینی را به دیدن جزیره هرمز «بدون نیاز به ویزا» دعوت کرده است.
دیوان عالی جمهوری اسلامی حکم اعدام محمدمهدی کرمی و محمد حسینی در ارتباط با پرونده کشته شدن یک بسیجی به نام روحالله عجمیان را در مرحله فرجامخواهی تأیید کرد و در همین پرونده رأی اعدام برای حمید قرهحسنلو، حسین محمدی، و رضا آریا نقض شد.
سخنگوی دولت جمهوری اسلامی در واکنش به وضعیت آشفته بازار ارزهای خارجی در ایران و ناتوانی سیستم پولی و بانکی کشور در مهار آن، مدعی شده که «کانالهای تلگرامی» در این زمینه «نرخسازی» کردهاند.
معلمان خرید خدمات استان تهران روز دوشنبه ۱۲ دیماه در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان در مقابل ادارههای آموزش و پرورش در سطح استان تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی در واکنش به موارد مطرح شده مبنی بر آزار و تجاوز جنسی به زنان زندانی گفت که «تاکنون هیچگونه سند و مدرکی در این رابطه ارائه نشده است.»
وزیر ورزش جمهوری اسلامی که برای توضیح در مورد علت «سوءمدیریت در برنامه ورزش حرفهای فوتبال» به مجلس آمده بود فضای جام جهانی قطر و دلیل ناکامی را وجود «اوج فتنه» در قطر اعلام و عنوان کرده که نهادهای اطلاعاتی و امنیتی حکومت ایران در این فرایند ورزشی دخالت مستقیم کردهاند.
پس از تایید و تکذیبهای چندباره، روز سهشنبه مدیر روابط عمومی دیوان عالی کشور از نقض حکم دکتر حمید قرهحسنلو خبر داد.
بارگذاری بیشتر