علیرغم آنکه اغلب رسانههای بینالمللی در ایران خبرنگار ندارند، اعتراضات سراسری به نقل از شاهدان عینی در روزنامههای آمریکا منعکس میشود.
وال استریت جورنال مینویسد زنان ایران برای اعتراض، شجاعانه با خطرهای زیادی روبرو میشوند. دیوید کلاد، خبرنگار وال استریت جورنال، براساس مصاحبههائی که با تظاهرکنندگان در تهران انجام داده، مینویسد دختران جوان از طبقات مختلف، رهبری اعتراضات گستردهای را که بزرگترین چالش از انقلاب سال ۱۳۵۷ تاکنون برای نظام حاکم است، برعهده دارند. این روزنامه، از یک زن فارغالتحصیل دانشگاه که در تظاهرات آبان ۱۳۹۸ هم شرکت داشته نقل کرده که میگوید اعتراضها، جدیتر از گذشته است برای اینکه امیدی به آینده نیست.
واشنگتن پست گزارش اعتراضات سراسری روز چهارشنبه را به نقل از آسوشیتدپرس منتشر کرده و در یک گزارش اختصاصی مینویسد به تشویق کاخ سفید، شرکت گوگل و دیگر ابرشرکتهای فناوری پیشرفته در آمریکا، کمک به معترضان در ایران را درپیش گرفتهاند. واشنگتن پست زیر عکس خانم یاسمین گرین، سرپرست ۴۰ ساله «جیگ سا» واحد جدید گوگل برای کمک به مخالفان حکومت در ایران، نوشته هر چند یاسمین در سه سالگی از ایران مهاجرت کرده، اما هرگز از مبارزه علیه جمهوری اسلامی دور نبود. ویپیان مجانی گوگل به معترضان کمک میکنند فیلتر حکومتی را دور بزنند.
روزنامه نیویورک تایمز علاوه بر اعتراضات سراسری، از زاویه دیگری به بحران ایران پرداخته و مینویسد بهرهبرداری روسیه از پهپادهای انفجاری ساخت ایران، در کییف و اطراف آن که مدتها آرام بود، غوغا به پا کرده.
نیویورک تایمز مینویسد علیرغم سرکوب خشونتبار حکومتی، اعتراضها و همچنین اعتصاب کارگران نفتی، همچنان ادامه دارد.
در گزارشی که صدها روزنامه و سایت خبری در آمریکا بازنشر کردهاند، رویترز مینویسد ایرانیان علیرغم بالارفتن تلفات سرکوب، روز چهارشنبه به اعتراض ادامه دادند.
دیدبان حقوق بشر با راستیآزمائی گزارشهای دریافتی، تائید میکند که در ایران، دختران مدرسه، اعتراضات آزادیخواهانه را رهبری میکنند.
آسوشیتدپرس از لندن گزارش میدهد که اعتراضات سراسری، ایرانیان خارج از کشور را با امید، نگرانی و اتحاد، برانگیخته است.
روزنامه جروزالم پست اسرائيل گزارشی تحقیقی دارد درباره منشاء و ترکیب واحدهای گشت ارشاد، که در اماکن عمومی از جمله ایستگاههای اتوبوس و مترو، پوشش زنان و دختران را زیرنظر میگیرند. این روزنامه مینویسد هر واحد گشت ارشاد، یک «ون» و چند مامور مرد و زن را شامل میشود.
خبرگزاری اقتصادی-مالی سیانبیسی گزارش میدهد که مشکلات اقتصادی به اعتراضها دامن میزند و به نقل از استاد اقتصاد دانشگاه ویرجینیا تک مینویسد شکی نیست که تنشهای کنونی از حجاب اجباری فراتر میرود. محقق اندیشکده سلطنتی امور بینالمللی، صنم وکیل میگوید خشم گسترده که به خیابانها کشیده شده از نبود عدالت اقتصادی و امید به آینده است.
اندیشکده شورای آتلانتیک مینویسد با کشته شدن مهسا امینی، جمهوری اسلامی میلیونها «مدهآ» آفریده. اشاره به قهرمان انتقامجوی اساطیر یونان.
شبکه خبری چندزبانه وابسته به دولت فرانسه فرانس ۲۴ در مصاحبه با خبرنگار در تهران، شمار تلفات را بالای ۲۰۰ نفر اعلام میکند. رضا سایه میگوید نشانی از عقبنشینی معترضان و سرکوبگران دیده نمیشود و پایانی برای اعتراضهائی که بیش از یک ماه از آغاز آنها میگذرد، نمیتوان پیشبینی کرد.
روزنامه گاردین چاپ لندن روز پنجشنبه در گزارشی توضیح میدهد که چگونه سه زن - سپیده رشنو، مهسا امینی و نیکا شاکرمی --تظاهرات سراسری علیه حکومت را برانگیختند.
و رسانه تخصصی میدل ایست مانیتور مینویسد معترضان در شهرهای ایران، خشم خود را با سوزاندن پوسترهای رهبر حکومت و قاسم سلیمانی نشان میدهند.