لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳ ایران ۲۳:۰۹

نظام بهداشت و درمان اروپا تحت فشار «امیکرون»؛ کارشناسان: هنوز «اوج کرونا» فرا نرسیده است


صف آمبولانس در مقابل بیمارستان سلطنتی لندن - ۱۶ دی ۱۴۰۰
صف آمبولانس در مقابل بیمارستان سلطنتی لندن - ۱۶ دی ۱۴۰۰

همزمان با افزایش سریع سویه جدید ویروس کرونا در طول تعطیلات کریسمس، نظام بهداشت و درمان اروپا بار دیگر تحت فشار ناشی از پذیرش و درمان مبتلایان قرار گرفته‌اند.

در حالی که شمار زیادی از کارکنان بخش درمان یا بیمار هستند و یا خود را قرنطینه کرده‌اند، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند اوج کرونا هنوز فرا نرسیده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، به رغم مطالعات اولیه که نشان می‌دهد خطر شدت بیماری و احتمال بستری شدن از سویه امیکرون در مقایسه با سویه دلتا، که پیشتر غالب بود، کمتر است، شبکه‌های بهداشت و درمان در سراسر اسپانیا، بریتانیا، ایتالیا، و دیگر کشورهای اروپا در شرایط وخیم و ناامیدکننده قرار گرفته‌اند.

بریتانیا، روز دوشنبه ۲۰ دی، بزرگترین سیستم‌های درمانی خصوصی خود را در حالت آماده‌باش قرار داد تا در صورت کمبود امکانات بستری و غیبت کارکنان کلیدی در بیمارستان‌های دولتی «سرویس بهداشت ملی»، درمان‌های مهم و اضطراری از جمله جراحی سرطان را به عهده بگیرند.

این کشور همچنین، به دلیل رقم کم‌سابقه ابتلا به کووید-۱۹ از روز جمعه اعزام پرسنل نظامی برای کمک و پشتیبانی از بیمارستان‌ها را آغاز کرده است.

پروفسور استیون پاویس، مدیر پزشکی سرویس بهداشت ملی بریتانیا، در بیانیه ای گفته است: «امیکرون به معنای بیماران بیشتر و کارکنان کمتر برای مداوای آنها است.»

در ایالات متحده، بیمارستان‌ها برخی جراحی‌های غیرفوری را برای باقی نگه داشتن امکانات پزشکی و در دسترس بودن کادر درمانی به تعویق انداخته‌اند. این در حالی است که در اسپانیا، شبکه‌‌های درمانی به قدری تحت فشار هستند که در روزهای پایانی سال ۲۰۲۱، مقامات ناحیه آروگون در شمال شرقی کشور، دستور بازگشت و همکاری کادر درمانی بازنشسته را صادر کردند.

رویترز به نقل از روزنامه «دی تلگراف» نوشته است که بیمارستان‌های هلند در حال بررسی تغییر قوانین قرنطینه خود هستند تا کارکنان مبتلا به کرونا که علائمی ندارند بتوانند سر کار بیایند، زیرا تعداد موارد روزانه کرونا در هلند با وجود قرنطینه شدید از ۱۹ دسامبر رکوردشکنی کرده و بیمارستان‌ها با کمبود پرسنل مواجه‌اند.

در ایتالیا نیز مشکل اصلی ابتلای کارکنان سیستم بهداشت و درمان به کرونا است که بنابر داده‌های جمع‌آوری شده هفته گذشته حدود ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر تخمین زده شده است. علاوه بر آن تعلیق پزشکان، پرستاران، و کارکنان اداری که واکسینه نشده‌اند و کمی بیش از ۴ درصد از نیروی کار را تشکیل می دهند، فشاری بیشتر را به سیستم درمانی کشور وارد کرده است.

مطالب مرتبط

XS
SM
MD
LG