برنامه مطالعات ایرانی در مرکز مطالعات بین المللی مک میلان دانشگاه ییل قرار دارد و به ترویج مطالعات درباره ایران، افغانستان، و حوزه فرهنگی زبان فارسی می پردازد.
مرکز مطالعات ایرانی اسپانسر (تأمین کننده مالی) برنامه هایی از قبیل نمایشگاههای هنری، نمایش فیلم، اجرای موسیقی، و سخنرانی دانشجویان، اعضای مرکز و اعضای جامعه ایرانی است.
برنامه مطالعات ایرانی در دانشگاه نیویورک، فضای فکری و آکادمیک مناسبی برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان این دانشگاه فراهم آورده تا به مطالعه تاریخ، فرهنگ و جامعه ایران بپردازند.
۴۷ برنده جایزه نوبل، ۳۲ رئیس کشور و ۶۲ میلیاردر زنده جهان در این دانشگاه تحصیل کرده اند. باراک اوباما، که سال ۱۹۹۱ (۱۳۸۰) با درجه دکترای حقوق از دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل شد.
این برنامه در هر سال تحصیلی، دوره های کارشناسی در رشته های مربوط به ایران مانند زبان، ادبیات، اقتصاد، و علوم سیاسی ارائه می کند.
۳۶ برنده جایزه نوبل از دانشگاه پرینستون بوده اند، از جمله وودرو ویلسون رئیس جمهوری پیشین آمریکا که رئیس افتخاری دانشگاه هم بوده و در سال ۱۹۱۹ (۱۲۹۸) جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.
برنامه زبان فارسی و مطالعات ایرانی در دانشکده مطالعات خاورمیانه و شمال آفریقای این دانشگاه یکی از دو برنامه ای است که در سراسر آمریکا در رتبه بندی «بهترین و پربارترین برنامه های آموزشی» قرار دارد.
برنامه مطالعات ایرانی این دانشگاه در سال ۱۳۴۲ در دانشکده فرهنگ و زبان های خاورمیانه (خاورنزدیک) پاگرفت، و یکی از قدیمی ترین دوره های دکترای ایرانشناسی در آمریکا است.
دانشگاه مریلند در کالج پارک یکی از مراکز آکادمیک پژوهش عمومی در نزدیکی واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا است.
در میان تحصیلکردگان دانشگاه ویرجینیا می توان وودرو ویلسون و جان کندی رؤسای جمهوری آمریکا، آلبن بارکلی معاون اول رئیس جمهوری، یازده سناتور، رابرت مولر مدیر اف بی آی، جان اسنو وزیر خزانه داری و شش فضانورد را نام برد.