تد دویچ، یکی از نمایندگان فلوریدا در مجلس نمایندگان ایالات متحده، و سارا لوینسون موریارتی، فرزند باب لوینسون، در مقالهای مشترک برای روزنامه میامیهرالد میگویند دولت بایدن باید اقدام به پرداخت غرامت به قربانیان سیاست گروگانگیری جمهوری اسلامی از محل داراییهای مسدودشده ایران کند.
نویسندگان در ابتدای مقاله خود با اشاره به مذاکرات احیای برجام میگویند دولت بایدن باید تمام تلاش خود را جهت آزادی چنین افرادی به کار گیرد.
آنها در ادامه به سیاست گروگانگیری اتباع خارجی با هدف کسب امتیازات سیاسی توسط دولت ایران از جمله به گروگان گرفتن دیپلماتهای آمریکایی به مدت ۴۴۴ روز، ربودن باب لوینسون در سال ٢٠٠٧، و تداوم بازداشت چندین و چند تبعه خارجی دیگر به بهانههای ساختگی اشاره میکنند.
به نوشته آنها، «این سیاست خارجی یک ملت نیست؛ رفتار تروریستها است. زمان آن فرارسیده که جامعه بینالمللی، یکبار برای همیشه، به رژیم ایران نشان دهد که این رویکرد تحمل نخواهد شد.»
آقای دویچ و خانم لوینسون در ادامه با اشاره به تصمیم ماه گذشته جو بایدن مبنی بر آزادکردن ٧ میلیارد دلار دارایی افغانستان جهت کمک به افغانها و نیز قربانیان حادثه ١١ سپتامبر میگویند تصمیم مشابهی باید درباره قربانیان سیاست گروگانگیری جمهوری اسلامی اتخاذ شود.
به گفته نویسندگان مقاله، واشنگتن اکنون بر بیش از ١١ میلیارد دلار دارایی مسدودشده ایران در سراسر جهان کنترل دارد و اختصاص بخشی از آن به قربانیان سیاست گروگانگیری، پیام روشنی به ایران میدهد که نه تنها بازداشت آمریکاییان برای مقاصد سیاسی ناعادلانه است بلکه این اقدامات غیرقانونی برای تهران هزینه خواهد داشت.
به گفته آنها، «ایران همچنان بزرگترین دولت حامی تروریسم در جهان است» و داراییهایش باید به عنوان غرامت به آمریکاییهای قربانی سیاست گروگانگیری اختصاص یابد.
این دو نویسنده در ادامه با اشاره به تسلیم شدن مکرر جمهوری اسلامی در برابر فشار میگویند چنین اقدامی به نفع دولت آمریکا، گروگانها و خانوادههای آنها خواهد بود، آمریکاییها را به خانه باز خواهد گرداند، ضامن اجرای عدالت خواهد بود، و نمایانگر این اصل خواهد بود که بازداشتن ایران از گروگانگیری، بخشی اساسی از سیاست خارجی واشنگتن است.
آنها در پایان مقاله خود با اشاره به لزوم بازگرداندن سیامک و باقر نمازی، مراد طاهباز، و عماد شرقی و همچنین پاسخگو دانستن ایران در برابر ربودن باب لوینسون و آزار و شکنجه روحی وارد شده به گروگانها و خانوادههایشان میگویند: «بیاید از این لحظه- همین الان- برای بستن یک فصل از درد آنها استفاده کنیم تا آنها بتوانند با اندکی عدالت به زندگی خود ادامه دهند.»
* برگردان فارسی این مطلب تنها به منظور آگاهیرسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاماً بازتاب دیدگاه صدای آمریکا نیست.