لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۲۲:۲۷

استقبال قانونگذاران آمریکایی از انتقال اعضای سازمان مجاهدین خلق از عراق


از راست: اد رویس و جان مک کین
از راست: اد رویس و جان مک کین

در پی اعلام خبر انتقال آخرین گروه از اعضای سازمان مجاهدین خلق، جان مک کین سناتور آمریکایی و همچنین اد رویس رییس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به این خبر واکنش نشان دادند.

جان مک کین سناتور جمهوریخواه از ایالت آریزونا در بیانیه ای که عصر جمعه ۱۹ شهریور صادر کرد، تعهد آمریکا برای حفاظت از اعضای سازمان مجاهدین خلق را یادآور شد. آقای مک کین نوشت در سال ۲۰۰۳ بعد از اینکه این ناراضیان از حکومت ایران سلاح های شان را کنار گذاشتند، مورد حفاظت ایالات متحده قرار گرفتند.

مک کین خطاب به دولت آلبانی که بیشتر اعضای مجاهدین خلق را پذیرفته، نوشت: از دولت آلبانی عمیقانه تشکر می کنم که با پذیرش این افراد باعث شد این مشکل انسانی حل شود.

وی در بخش دیگری از بیانیه خود یادآور شد که امیدوار است اعضای سازمان مجاهدین خلق بتوانند بعد از سالها محرومیت از حقوق اولیه شان، از مزایای زندگی در یک فضای دموکرات بهره مند شوند.

رییس کمیته نیروهای مسلح سنا همچنین در پایان بیانیه خود نوشت: من همچنان در کنار مردم ایران و جامعه ایرانیان آمریکایی برای بدست آوردن یک ایران آزاد ایستاده ام.

کشته های کمپ اشرف و لیبرتی

همچنین «اد رویس» رییس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا جمعه در بیانیه ای اعلام کرد از اینکه سرانجام همه افراد مقیم کمپ لیبرتی به آلبانی و دیگر کشورها منتقل شده اند، خوشحال است.

وی گفت: امنیت و ایمنی افراد مقیم کمپ لیبرتی همیشه یکی از نگرانی های اصلی ما بود و اکنون آنها دور از دسترس ایران و عوامل تروریست آن در عراق هستند.

اقای رویس یادآور شد که هرچند این انتقال خبر خوبی است اما یاد می کنیم از کسانی که در حملات به دو کمپ اشرف و لیبرتی در سالهای اخیر کشته شدند.

در سالهای اخیر، چندبار سازمان مجاهدین خلق اعلام کرد که محل نگهداری اعضایش هدف حملات راکتی و موشکی قرار گرفته است. آنها دولت عراق را به کوتاهی در حفاظت از خود متهم کردند.

این نماینده مجلس نمایندگان آمریکا هم از دولت آلبانی برای پذیرش باقیمانده اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران تشکر کرد.

۱۲ عکس از آغاز سازمان مجاهدین خلق تا سرانجام ترک عراق بعد از ۳۵ سال

XS
SM
MD
LG