رئیس اتحادیه تهیه کنندگان سینما معتقد است که موضوع حجاب مسالهای بین بازیگران زن و حاکمیت است و اگر قرار است کسی به دلیل حجاب نداشتن کار نکند باید دادگاه آن را تعیین کند. بر همین اساس غلامرضا موسوی میگوید که تهیهکنندگان مسئولیتی در مورد فعالیت بازیگران بیحجاب ندارند.
موسوی در گفتگو با یک برنامه رادیویی در ایران، درباره نامه معاونت نظارت و ارزشیابی در مورد فعالیت یک سری از بازیگران خانم که مطالبی را منتشر کرده بودند گفت که «مسئولیت تهیه کننده سینما صرفاً موکول بر شرایط زمان و مکان فیلمبرداری است.»
به گفته او چیزی که در نامه خواسته شده بود فراتر از قانون بوده و هیچ کسی جز با حکم دادگاه صالحه نمیتواند جلوی فعالیت دیگری را بگیرد.
در این نامه که حاشیههای زیادی به دنبال داشته است تاکید شده تهیه کنندگان با فردی که «حجاب را برداشته» کار نکنند.
بر اساس نامهای که حبیب ایلبیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ۲۸ خرداد ماه به اتحادیه تهیه کنندگان نوشته، سازمان سینمایی به تهیهکنندگان اخطار داده که با بازیگرانی که کشف حجاب کردهاند همکاری نکنند در غیر این صورت برای دریافت پروانه نمایش با مشکل مواجه میشوند.
در بخشی از آن نامه که وبسایت «انتخاب» منتشر کرده بود آمده است: «تهیهکنندگان میبایست از بکارگیری عوامل و بازیگرانی که به انحا مختلف با هنجارشکنی و نادیده گرفتن قوانین کشور مسئلهساز بودهاند (مثلا کشف حجاب و…) اجتناب بورزند و در صورت هرگونه همکاری چنانچه هنگام اخذ پروانه نمایش با مشکل مواجه شوند شخصا مسئول بوده و باید پاسخگوی عملکرد خود و تبعات آن باشند.»
پس از انتخاب حجاب اختیاری از سوی برخی از بازیگران زن حاشیههای بسیاری ایجاد شد و محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد ۶ اردیبهشت ماه درباره اقدامات این وزارتخانه برای مقابله با کشف حجاب، گفت: «در این زمینه قانون محور است و نمیتوانیم به کسانی که کشف حجاب کردهاند، اجازه حضور در برنامههای هنری را دهیم.»