فرمانده بسیج: می خواهند برای «بی بند و بارها» مظلوم نمایی کنند

محمدرضا نقدی، فرمانده نیروهای بسیج از انعکاس اخبار اسید پاشی به صورت زنان در اصفهان انتقاد کرد و گفت «شبکه رسانه ای بیگانه» سعی می کند اسید پاشی را به «امر به معروف و نهی ازمنکر» ربط دهد.

محمدرضا نقدی، در سخنانی که روز سه شنبه منتشر شد، با اشاره به روزنامه هایی که اخبار اسیدپاشی های اخیر را پوشش داده اند، گفت «عوامل رسانه ای بیگانه» می خواهند به گفته او چهره «نیروهای ارزشی و انقلابی» را مخدوش و برای «غرب زدگان و بی بند و بارها» مظلوم نمایی کنند و اعتبار اجتماعی درست کنند.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین که نیروهایش خود در برخورد با زنانی که پوششان مورد تایید حکومت نیست شرکت دارند، گفت چرا اسید پاشی ها «در آستانه محرم و هفته امر به معروف و نهی ازمنکر» و «همزمان با طرح قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی انجام شده است؟»

مجلس شورای اسلامی قصد دارد در طرحی تحت عنوان «حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» از افرادی که به گفته نمایندگان اقدام به «امر به معروف و نهی از منکر» می کنند، حمایت حقوقی کند.

طبق آن طرح، مقابله شهروندان با چنین افرادی، جرم محسوب می شود. منتقدان در شبکه های اجتماعی اقدام مورد نظر محافظه کاران را دخالت در زندگی شخصی و محدود کردن آزادی های فردی می دانند و به طرح مجلس معترض هستند. منتقدان همچنین هشدار داده بودند که طرح مجلس می تواند باعث بروز خشونت های خیابانی تحت عنوان «امر به معروف و نهی از منکر» شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، محمدرضا نقدی در ادامه سخنان خود گفت «حتی اگر سند و مدرک محکمی بر اینکه این اقدام شنیع با هدایت دشمن مستکبر صورت گرفته نداشته باشیم، ولی با قاطعیت می توانیم بگوییم مرتبط کردن این فعل حرام و شیطانی با نهی از منکر کار حساب شده عوامل رسانه ای بیگانه است.»

به گفته او رسانه های منتقد محافظه کاران که او آنها را «عوامل رسانه ای بیگانه» خواند، سعی می کنند «نیروهای حزب الله را خشن جلوه دهند»، «امر به معروف و نهی از منکر را خشن و غیر قابل قبول جلوه دهند»، افراد را از انجام آن منصرف کنند، نمایندگان مجلس را در تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر «متزلزل» کنند و «زمینه را برای بازگشت تجدید نظر طلبان به عرصه سیاسی و انتخابات فراهم کنند.»

محمدرضا نقدی با «فاسد» و «زنجیره ای» خواندن روزنامه های منتقد گفت آنها «کور خوانده اند؛ ملت ایران بسیار هوشیار تر است که بازی این جریانات را بخورد؛ این ملت عبور از فتنه های رسانه ای را در بازی عظیم ۹ دی سال ۸۸ تمرین کرده است.»

فرمانده نیروهای نظامی بسیج از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت نظارت بر مطبوعات خواست با این روزنامه ها برخورد کنند.

محمدرضا نقدی برای رد این نظریه که اسیدپاشی ها با انگیزه برخورد با «بدحجابی» صورت گرفته، گفت: «اگر این عمل زشت کار یک آدم متحجر با کج فهمی از مذهب است، پس چرا زنان هرزه خیابانی با آرایش های آنچنانی را رها کرده است و زنانی را که حجاب نسبتاً موجهی داشته اند را هدف قرار داده است؟»

این در حالی است که منتقدان گشت های ارشاد نیروی انتظامی می گویند بسیاری از زنانی که هدف برخورد این گشت ها در خیابان ها و اماکن عمومی قرار گرفته اند، دانش آموزان، دانشجویان و یا زنان کارمند بوده اند. همچنین سردار سرتیپ منتظر المهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی، اردیبهشت ماه امسال اعلام کرده بود که در سال ۱۳۹۲، به حدود ۳ میلیون نفر که او آنها را «هنجار شکنان» خواند، تذکر داده شده است.

در روزهای اخیر، روزنامه ها و چهره های موسوم به اصولگرا کوشش کرده اند که اسید پاشی های اخیر در اصفهان را «غیر زنجیره ای» و بی ارتباط با وضعیت حجاب قربانیان توصیف کنند و برخی دیگر نیز آنها را اقدامات «عوامل بیگانه» توصیف کرده اند. این در حالی است که علاوه بر آنکه قربانیان این حملات همگی زن و در اصفهان بوده اند، به گفته روزنامه شرق، فرضیه زنجیره ای بودن اسیدپاشی ها بر اساس تحقیقات آزمایشگاهی اسیدهای به جا مانده روی لباس قربانیان نیز اثبات شده است.

روزنامه های نزدیک به محافظه کاران، امامان جمعه، و چهره های موسوم به اصولگرا در گذشته بارها خواستار افزایش برخوردهای خیابانی با زنانی که پوششان مورد تایید حکومت نیست شده بودند. سایت های خبری داخل ایران، اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ سخنان آیت الله احمد خاتمی در جلسه ای در میان روحانیون قم را منتشر کردند که گفته بود: «به نظر می‌رسد دیگر با کار فرهنگی نمی‌توان جلوی بدحجابی در جامعه را گرفت و فکر می‌کنم برای حل این مسأله باید خون‌های پاکی ریخته شود تا این معضل از جامعه ما ریشه کن شود.»