فسیلهای تازه کشف شده در منطقهای در «نیو ساوت ولز» استرالیا نشان میدهند بیابانها و بوته زارهای خشک استرالیا همیشه اینگونه نبودند.
به گزارش «سیانان»، عنکبوتها، زنجرهها، زنبورها، گیاهان، و ماهیها که قدمت آنها به ۱۱ تا ۱۶ میلیون سال پیش در دوران «میوسن» باز میگردد، تصویر واضحی از اکوسیستم جنگلهای بارانی را ترسیم میکنند.
متیو مککوری، دیرینه شناس مؤسسه تحقیقاتی موزه استرالیا و نویسنده نتایج این مطالعه که در مجله علمی «ساینس ادونسز» منتشر شده، میگوید: «این یک مکان فسیلی بسیار مهم است. تمام چیزهایی که آرزوی یافتنش را داشتیم، فسیلهای فوقالعاده خوب حفظ شده از دورانی که اطلاعات زیادی در مورد آن نداریم، در اینجا وجود دارد.»
وی میافزاید: «میوسن دورانی بود که بیشتر زیست بوم مدرن استرالیا در آن ایجاد شد. درنتیجه این مکان فسیلی در واقع داستان منشاء اصلی استرالیا را روایت می کند.»
در این مطالعه آمده است که در طول دوران میوسن، کاهش بارندگی باعث کم شدن وسعت جنگلهای بارانی و افزایش فزاینده زمینهای خشک و بیابانی در سراسر جهان شد.
آقای مککوری میگوید، این مکان، که «مکگراث فلت» یا به اصطلاح «پستیها مکگراث» نام دارد، و در «سنترال تیبل لندز» ناحیهای در ایالت «نیو ساوت ولز» استرالیا واقع است، توسط یک کشاورز محلی که برگهای فسیل شده را در مزارع خود پیدا کرد، کشف شده است.
آقای مککوری و همکارانش برای حفاری این مکان هفت بار از آن دیدن کردهاند.