سفره هفتسین ۱۴۰۱ غایبان بزرگی دارد. هنرمندان و چهرههای سرشناس فرهنگ و هنر ایران که در سال ۱۴۰۰ از بین ما رفتند.
عبدالوهاب شهیدی؛ موسیقیدان، خواننده و آهنگساز برجسته ایرانی که از جمله آثار مشهور او میتوان به ترانه «اون نگاه گرم تو» اشاره کرد.
ایران درودی؛ نقاش سرشناس ایران. او که نویسنده، کارگردان، منتقد هنری و مدرس دانشگاه بود از جمله پیشگامان نقاشی معاصر ایران به حساب میآمد.
ایرج پزشکزاد؛ نویسنده و طنزپرداز سرشناس ایران. او خالق رمان مشهور داییجان ناپلئون بود. کتاب ماشاءالله خان در بارگاه هارونالرشید از دیگر آثار اوست.
فتحعلی اویسی؛ بازیگر، کارگردان و خواننده ایرانی که غیر از نقشهای متفاوت و جدی سینمایی، حضور پررنگی در طنزهای تلویزیونی داشت.
فرشته طائرپور؛ تهیه کننده و فیلمنامه نویس مشهور ایرانی. او مادر غزل شاکری بازیگر ایرانی است. او تهیه کننده فیلمهایی چون گلنار، پاتال و مدرسه پیرمردها بود.
احمد آزاد؛ خواننده سرشناس ایرانی ساکن لس انجلس. او که از هنرمندان پر کار بود، در ایران برای آهنگ ساقی مشهور است.
بکتاش آبتین؛ فیلمساز، شاعر و نویسنده. او از مسئولان کانون نویسندگان ایران بود و جمهوری اسلامی به خاطر فعالیتهایش او را زندانی کرد. عدم توجه به وضعیت جسمی در زندان، موجب مرگ او شد.
رفعت هاشمپور؛ دوبلور سرشناس ایرانی و همسر جلال مقامی. از کارهای شاخص او میتوان به دوبله شخصیت اسکارلت در در فیلم جاودانه «برباد رفته» اشاره کرد.
و پرویز کاردان؛ بازیگر، کارگردان، و نویسنده ایرانی که بر اثر سکته قلبی در شهر لس آنجلس درگذشت. او هنگام مرگ ۸۴ سال داشت. این هنرمند در شیراز متولد شد و در دانشکده هنرهای دراماتیک و کارگردانی تلویزیون در انگلستان تحصیل کرد.
«سرکار استوار»، «خانهبهدوش»، «آدم کاغذی»، «مرد اول»، و «تابستان تابستان» از جمله سریالهای موفق تلویزیونی پرویز کاردان است.