سفیر آمریکا در سازمان ملل خواستار افزایش کمک به مبارزه با ابولا شد

سامانتا پاور، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد خواستار تلاش بیشتربرای مهار شیوع ابولا در غرب آفریقا شد. شیوع ابولا تاکنون جان نزدیک به ۵۰۰۰ نفر را گرفته است.

سامانتا پاور اوایل روز دوشنبه پس از گذراندن یک روز در کشور گینه، در صفحه توییتری خود نوشت: مقیاس نیاز به کمک ها حیرت آور است. او گفت منابع ابتدایی به طور عمده به حفظ جان افراد کمک می کند.

خانم پاور این هفته به چند کشوری که بیش از همه از ابولا آسیب دیده اند، از جمله لیبریا و سیرالئون سفر می کند. سفیر آمریکا در سازمان ملل همچنین بر نقش سازمان هایی نظیر «پزشکان بدون مرز» و «مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های آمریکا» که در گینه برای کمک به بیماران تلاش می کنند، تاسیسات درمانی احداث می کنند و به مردم برای پیشگیری و مبارزه با ابولا آموزش می دهند، تاکید کرد.

تغییر سیاست قرنطینه در نیویورک

در همین حال فرماندار ایالت نیویورک سیاست قرنطینه در مورد کارمندان خدمات درمانی را که پس از درمان بیماران ابولا در غرب آفریقا به آمریکا باز می گردند، تغییر داد.

آندرو کومو روز یکشنبه گفت پرسنل خدمات درمانی که نشانه ای از ابتلا به ویروس مرگبار ابولا ندارند، اجازه خواهند داشت به مدت ۲۱ روز در خانه خود بمانند و روزانه دو مرتبه دیگر کارمندان بخش خدمات درمانی به آنها سر می زنند.

تجدید نظر فرماندار نیویورک در مقررات قرنطینه دو روز پس از آن صورت می گیرد که او و فرماندار ایالت نیوجرسی، همسایه ایالت نیویورک، به طور مشترک اعلام کرده بودند که پرسنل درمانی که از غرب آفریقا به این ایالت ها باز می گردند باید حتما ۲۱ روز قرنطینه باشند.

این مقررات یک روز پس از آن اتخاذ شد دکتر کریگ اسپنسر، پزشکی که پیشتر در گینه بیماران را مداوا می کرد، پس از بازگشتش به نیویورک اعلام شد که ابولا گرفته است. او اولین فردی است که در نیویورک تشخیص داده شد ابولا دارد.

او یک هفته پس از بازگشتش از نیویورک وتشخیص بیماری فورا در بیمارستان بستری شد. طی مدت یک هفته ای که در نیویورک بود، دکتر اسپنسر از مترو استفاده کرد و در یک رستوران غذا خورده بود.

پس از تجدید نظر ایالت نیویورک در قرنطینه، یک سخنگوی کریس کریستی، فرماندار ایالت نیوجرسی نیز در بیانیه ای اعلام کرد که این ایالت نیز اجازه قرنطینه ی در خانه را می دهد.