بسیاری از رای دهندگان به جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا در منطقه محافظه کار نشین گاتم، به نوعی احساس خیانت می کنند.
به گزارش اسوشیتدپرس، این رای دهندگان کم صبر، اعتقاد دارند ترزا می، نخست وزیر بریتانیا در رابطه پیاده سازی این خروج موضعی نرم نشان داده است.
انتخابات هشتم ژوئن که ترزا می در آن اکثریت مجلس را از دست داد، تردیدهای درباره روند خروج از اتحادیه اروپا را افزایش داده است. تمامی این اتفاقات برای رای دهندگان بریتانیایی یک معنی داشته است: حکومت می خواهد روند خروج را کند و یا حتی متوقف کند.
کریس مرداک، شهروند ۶۴ ساله شرق لندن می گوید: «ما رای به خروج دادیم. پس چرا صاف و ساده این کار رو نمیکنند؟ چرا باید صبر کنیم؟»
کریس مانند ۵۲ درصد شهروندان بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت داده است. بر اساس نظرسنجی های مختلف، نظر این رای دهندگان از سال پیش تا کنون تغییر نکرده است.
ترزا می وظیفه ای سنگین برای متحد کردن حزب اش و فشار برای تصویب خروج از اتحادیه اروپا در پارلمان این کشور را بر عهده دارد. این اتفاقات باعث نا امیدی آن دسته از سیاسیونی شده که امیدوار بودند رای دهندگان به جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا از این رای پشیمان شوند.
این در حالی است گه به گفته وزیر دارایی بریتانیا، تغییرات مربوط به جدایی از اتحادیه اروپا ممکن است تا سال ۲۰۲۲ به طول بینجامد.
فیلیپ هاموند همچنین اعلام کرده تغییرات آنی در مورد قوانین مهاجرت بسیار محدود خواهد بود.