خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایرنا گزارش کرد گزارشگر این خبرگزاری که همراه با نیروهای امنیتی در خیابان های تهران به کار شناسایی و دستگیری چهره های برجسته مخالفان دولت سرگرم بود، پس از دستگیری کوتاه زمان فائزه هاشمی، سوار بر خودرو نیروهای امنیتی شده، کار بازجویی از فائزه هاشمی را آغاز می کند.
خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا) بدون پرده پوشی که این گزارش را منتشر کرده نوشته است: «فائزه هاشمی رفسنجانی هنگام بازداشت در پاسخ به پرسش های خبرنگار ایرنا گفت: به شما جوابی نمی دهم، ژست آدم های حق به جانب را نگیرید.»
پیش از آن خبرگزاری های وابسته به حاکمیت از جمله «فارس» و «ایرنا» که مخالفان دولت آنان را «خبرگزاری های امنیتی» نامیده اند، خبر آزادی فائزه هاشمی را منتشر کنند، گزارش کرده بودند «فائزه به هنگام دستگیری در حال رهبری تظاهرات در میدان فاطمی بود.»
تناقض در خبر وقوع تظاهرات
انتساب رهبری تظاهرات روز یکشنبه مخالفان دولت به فائزه هاشمی در حالی منتشر می شود که همزمان همین خبرگزاری ها گزارش کرده اند که تهران روز یکشنبه شاهد هیچگونه نا آرامی و تظاهراتی نبوده است.
خبرگزاری های فارس و ایرنا برای اثبات خبر عدم برگزاری تظاهرات مخالفان سایت های بی بی سی فارسی و رادیو فردا را به شهادت گرفته اند.
خبرگزاری های فارس و ایرنا نگفته اند اگر فائزه هاشمی رهبری تظاهرات در خیابان های مرکزی تهران را برعهده داشته چرا خبر انکار هرگونه نا آرامی و تظاهرات در تهران را با به شهادت گرفتن اخبار جعلی از بی بی سی یا دیگر رسانه های «ضدانقلاب» منتشر کرده است.
وقتی بازجویان روزنامه نگار می شوند
پیش از این نیز حسین شریعتمداری گرداننده کیهان تهران در گفت و گو با سیمای جمهوری اسلامی برای انکار قتل صانع ژاله در جریان تظاهرات بیست و پنجم بهمن ماه توسط نیروهای امنیتی گفته بود او جاسوس کیهان بوده است.
یک روزنامه نگار در این باره نوشته است: «پس از انتقال حسین شریعتمداری از وزارت اطلاعات به روزنامه کیهان دوشغله شدن مستخدمین وزارت اطلاعات و کار در رسانه ها به عنوان خبرنگار گویا به مذاق آقایان خوش آمده که آن را به یک رویه تبدیل کرده و دفتر ایرنا و فارس را به شعبه ای از بخش اطلاعاتی سپاه تبدیل کرده اند. اما آنان غافل از آن اند که پیامد این حرکت بی اعتمادی کامل مخاطبان به این رسانه های امنیتی و اعتماد بیشتر به رسانه های خارجی است.»