نهمین گردهمایی "انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه شریف در خارج از کشور" امسال در شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیای آمریکا برگزار شد.
تم اصلی این همایش دو روزه تأثیرات اینترنت و شبکه های مجازی بر توسعه پایدار، بویژه در کشورهای جهان سوم بود و به گفته دکتر سیامک آرام رییس هیات مدیره انجمن فارغ التحصیلان شریف در واشنگتن -سوتا- و از برگزارکنندگان گردهمایی "با وجود آن که نزدیک به سیصد نفر از ایران برای شرکت درخواستنامه پر کرده بودند، اکثر آنها یا روادیدشان صادر نشد، یا دیر صادر شد، و یا رد شد."
فریدون قاسم زاده، استادیار مدیریت و اقتصاد دانشکده فن آوری دانشگاه شریف از طریق اینترنت در اولین روز این گردهمایی در روز شنبه، ۲۳ مرداد، شرکت کرد و گفت با وجود استعداد زیاد ایران برای تبدیل شدن به مرکز تحول علم کامپیوتر در خاورمیانه، یکی از مشکلات بزرگ، سیاست ها و تعاملات جمهوری اسلامی ایران در صحنه بین الملل است.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
توان انتقال اطلاعات با کابل های نوری بسیار بیشتر از ماهواره است، و به گفته مسعود الفت، رئیس هیأت مدیره این انجمن، موسسات بزرگ و ثروتمندی مانند گوگل تلاش می کنند اینترنت را به مناطق حاشیه ای و دوردست اشاعه دهند، مناطقی که در آنها امکان استفاده از کابل نوری، و در نتیجه اینترنت پرسرعت، وجود ندارد.
"کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه"، توسعه پایدار را فرایندی می داند که نیازهای نسل کنونی را از هر نظر تامین می کند بدون آنکه توانایی نسل های آینده برای تامین نیازهایشان را کاهش داده و یا از بین ببرد.
به گفته این کمیسیون، اینترنت و اتصال به شبکه های جهانی برای مبادله اطلاعات، از یک سو بستری مناسب برای انتظام ساز و کارهای اجتماعی بوجود می آورد، و از سوی دیگر این انتظام، بویژه در کشورهای جهان سوم، فرایند پر فراز و نشیب توسعه را پایدار می کند.