شبکه فرشگرد روز دوشنبه در بیانیه شماره دو خود که «خطاب به ورزشکاران، هنرمندان و کارمندان رادیو و تلویزیون» در ایران نوشته شده است، با اشاره به همراهی بسیاری از آنان با مردم ایران، از آنان خواسته «در اقدامی مشترک» حضورشان را در خیابان اعلام کنند و «هنرمند و ورزشکار، در صف نخست تجمعات مردم» بایستند.
در این بیانیه افزوده شده که «این همراهی، نقش مهمی در افزایش روحیه و همبستگی ملی داشته» و «یک ریزش بزرگ» برای جمهوری اسلامی به شمار میرود.
در روز دوشنبه برخی دیگر از هنرمندان و ورزشکاران نیز همراهی خود را با معترضان ابراز کردند. باران کوثری، بازیگر ایرانیگفت: اگر مقاومت و اعتراض در برابر بربریت و باتوم و گلوله شما اغتشاش است، من باران کوثری یک اغتشاشگرم.
راضیه جانباز، ستاره لژیونر و ملیپوش هندبال زنان ایران نیز با انتشار پستی در اینستاگرام، در حمایت از اعتراضات مردمی از تیم ملی خداحافظی کرد و نوشت: اکنون هم صدا و هم قدم شدن با مردم از هر تکلیفی واجب تر است.
مونا فرجاد، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون نیز در پستی اینستاگرامی با اشاره به سرکوبهای حکومتی نوشت: «شما مسئول همهی این روزهای تیره هستید، مسئول همه رفتگان بی گناه...دریغا که نمیدانستید از میان گیسوانِ زنان، نور زندگی میتابد.»
همچنین شیلا خداد، بازیگر سینما و تلویزیون در پستی اینستاگرامی به «خط و نشان کشیدن» وزیر ارشاد اسلامی نوشت: «هنرمند در قلب مردم و خاطرههاشون جای میگیره نه در چشمشون ... نسل جدید نسلی تکرار نشدنی است.»
از بین هنرمندان موسیقی هم اردوان کامکار، نوازنده و آهنگساز در استوری در اینستاگرامش نوشت: «موسیقی حرام بوده و ساز نیز حرام، صدای زنان سرزمینم حرام. من سالهاست با سازم آنچه میکنم حرام است. اکنون نیز کنار جوانان ایرانم هستم.»
تحولات جاری در ایران در رسانههای جهانی بازتاب گستردهای داشته و از جمله لوموند، نیوزویک، واشنگتنپست، و وال استریت ژورنال گزارش دادهاند که صدای زنان ایرانی همه جای جهان شنیده میشود.
همچنین ببینید: انعکاس اعتراضهای سراسری در مطبوعات جهان؛ لوموند: صدای زنان ایرانی همهجا شنیده میشود