لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ایران ۱۲:۵۸

نیلوفر بهادری‌فر به «نقش ناخواسته» در توطئه ربودن مسیح علینژاد اعتراف کرد


نیلوفر بهادری‌فر
نیلوفر بهادری‌فر

یک زن ایرانی-آمریکایی روز پنجشنبه به «نقش ناخواسته‌اش» در توطئه ربودن مسیح علینژاد از نیویورک و بازگرداندن او به ایران اعتراف کرد.

مقامات آمریکایی نیلوفر بهادری‌فر را به مشارکت در توطئه ربودن مسیح علینژاد متهم نکرده‌اند. به گفته آنها، چهار فرد ایرانی که سرگرم توطئه‌چینی برای ربودن علینژاد بودند یک کارآگاه خصوصی برای زیر نظر داشتن فعالیت‌های مسیح علینژاد استخدام کرده بودند و نقش بهادری‌فر وساطت میان آنها و کارآگاه خصوصی بود.

این زن ایرانی-آمریکایی به اتهام توطئه برای نقض تحریم‌های اقتصادی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی از طریق کمک به انتقال پول به کارآگاه خصوصی مزبور اعتراف کرد.

وکیل خانم بهادری‌فر در گفت‌وگویی با روزنامه نیویورک‌تایمز، موکلش را قربانی «رژیم سرطانی» جمهوری اسلامی و توطئه نفرت‌انگیز این دولت از طریق «یک دوست خانوادگی قدیمی» خواند.

وکیل این زن ایرانی-آمریکایی گفت: «وقتی که رهبران تروریست ایران سرگرم کشتار مردم خود نیستند، راهی سفر به [دیگر نقاط] جهان به منظور تلاش برای کشتن مخالفانشان از جمله فریب نفرت‌انگیز خانم بهادری‌فر از طریق یک دوست خانوادگی قدیمی می‌شوند.»

نیلوفر بهادری‌فر در جلسه دادرسی روز پنجشنبه گفت مطلع نبوده پولی که به کارآگاه می‌فرستد، بابت زیرنظر گرفتن مسیح علینژاد توسط این شخص است. او به قاضی گفت به وساطت از یک مقام ایرانی که دوست خانوادگی قدیمی است، پول را از طریق «پِی‌پال» به کارآگاه مزبور فرستاده است.

کارآگاه که ابتدا نمی‌دانست طرف‌هایش از عوامل جمهوری اسلامی هستند، پس از آگاهی‌یافتن از این موضوع با اف‌بی‌آی همکاری کرد و به ارتکاب هیچ جرمی متهم نشده است.

حکم نهایی نیلوفر بهادری‌فر روز هفتم آوریل سال آینده صادر می‌شود.

دادستانی ایالات متحده آمریکا در منهتن تیرماه سال ۱۴۰۰ یک مأمور ایرانی و اعضای یک شبکه اطلاعاتی ایران را به آدم‌ربایی متهم کرد.

همان زمان، دادستانی ایالات متحده آمریکا در منهتن و وزارت دادگستری آمریکا با انتشار بیانیه‌‌هایی با اعلام این که سرویس‌های اطلاعاتی ایران در حال برنامه‌ریزی برای ربودن مسیح علینژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر از شهر نیویورک بودند و قصد داشتند او را به ایران ببرند، نام افراد عضو این شبکه وابسته به حکومت ایران را که در این عملیات آدم‌ربایی شرکت داشتند منتشر کرد.

در این بیانیه اسامی علیرضا فراهانی، محمود خاضعین، کیا صادقی، امید نوری، و‌ نیلوفر بهادری‌فر اعلام شد. این افراد از سوی دادستانی به جرائمی مانند آدم‌ربایی، نقض تحریم‌ها، انتقال غیر قانونی پول، کلاهبرداری، و پولشویی متهم شدند.

از این گروه، نیلوفر بهادری‌فر در کالیفرنیا دستگیر شد، ولی سایر این افراد ساکن ایران هستند و بازداشت نشده‌اند.

XS
SM
MD
LG