لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۳:۳۸

وزیر دفاع آمریکا: کشورهای متحد سامانه‌های پدافند هوایی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند


لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در نشست «گروه تماس دفاعی اوکراین» در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان - ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳ (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)
لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در نشست «گروه تماس دفاعی اوکراین» در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان - ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳ (۲۸ شهریور ۱۴۰۲)

لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، روز سه‌شنبه ۲۸ شهریور، از همتایان خود در کشورهای هم‌پیمان آمریکا خواست که سامانه‌های پدافند هوایی بیشتری برای اوکراین فراهم کنند تا این کشور بتواند جلوی حملات موشکی روسیه را بگیرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، آقای آستین هنگام آغاز به کار نشست «گروه تماس دفاعی اوکراین» در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان گفت: «پافند هوایی جان انسان‌ها را نجات می دهد. بنابراین من از این گروه می‌خواهم که تمام کوشش خود را برای دفاع سطح به هوای اوکراین ادامه دهد. ما باید به تلاش خود برای ارائه سامانه‌های پدافند هوایی و رهگیر به اوکراین سرسختانه ادامه دهیم.»

گروه تماس دفاعی اوکراین که از رهبران دفاع و نظامی بیش از ۵۰ کشور تشکیل یافته است، یک فوروم اصلی برای گردآوری کمک‌های تسلیحاتی، تجهیزات دیگر و آموزش برای تلاش‌های جنگی کی‌یف است.

این گروه هر ماه یک بار به صورت حضوری و مجازی تشکیل جلسه می‌دهد که این پانزدهمین آنها است.

آسوشیتدپرس نوشت: با این که متحدان آمریکا گفته‌اند که در مورد اینکه چگونه می‌توانند به بهترین شکل به ضد‌حمله اوکراین علیه روسیه کمک کنند، صحبت خواهند کرد، به نظر می‌رسد که تعهد آنها به ارسال موشک‌های دوربردی که رهبران کی‌یف بر ضرورت دریافت آن‌ها تاکید دارند، زیاد قطعی نیست.

نشست «گروه تماس دفاعی اوکراین» در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان - ۲۸ شهریور ۱۴۰۲
نشست «گروه تماس دفاعی اوکراین» در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان - ۲۸ شهریور ۱۴۰۲

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، و دیگر رهبران این کشور بارها اصرار کرده‌اند که نیاز به استفاده از تسلیحات دوربرد دارند. طرفداران این امر می‌گویند که نیروهای اوکراینی باید بتوانند به نیروها و تأسیسات روسیه حمله کنند و در عین حال از محدوده خارج بمانند.

اما ایالات متحده به مخالفت خود ادامه داده و از این نگران است که حمله کی‌یف با استفاده این سلاح های دوربرد به عمق خاک روسیه موجب خشم مسکو شود.

سامانه موشکی تاکتیکی، معروف به «ای‌تی‌ای‌سی‌ام‌اس»، می‌تواند این امکان را به اوکراین بدهد که اهداف روسیه را از فاصله ۳۰۰ کیلومتری مورد حمله قرار بدهد.

XS
SM
MD
LG