انجمن ملی پیشرفت رنگینپوستان در ایالات متحده روز پنجشنبه ۱۷خرداد، در بیانیهای خواستار توقف «نامحدود» ارسال جنگافزار از سوی آمریکا به اسرائیل شد.
این سازمان فعال در زمینه حقوق مدنی و سیاسی سیاهپوستان آمریکایی که ۱۱۵ سال پیش تاسیس شد، همچنین ضمن تاکید بر حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس، از این گروه تحت حمایت حکومت ایران خواست که «تمام فعالیتهای تروریستی» خود را متوقف کند.
این انجمن همچنین خواستار تعهد اسرائیل به یک راهبرد تهاجمی شد که با قوانین بینالمللی و بشردوستانه سازگار باشد.
انجمن ملی پیشرفت رنگینپوستان از دولت آمریکا خواست با اعمال فشار بر اسرائیل، زمینه را برای ایجاد آتشبس دائمی در غزه فراهم کند.
این سازمان از جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا، خواست با ترسیم یک خط قرمز، ارسال جنگافزار به دولت اسرائیل و کشورهای تامینکننده جنگافزارهای حماس و دیگر سازمانهای تروریستی را «به صورت نامحدود» متوقف کند تا خشونتهای مرگبار جاری به پایان برسد.
دریک جانسون، رئیس انجمن ملی پیشرفت رنگینپوستان، در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت ایالات متحده باید از خود رهبری اخلاقی نشان دهد و به دلیل آمار بالای تلفات میان غیرنظامیان، ارسال جنگافزار به اسرائیل را متوقف کند.
او اگرچه اذعان کرد که حمایت جو بایدن از اسرائیل عامل روند جاری نیست، اما گفت که توقف ارسال جنگافزار به اسرائیل موجب پیشبرد نیرومندانهتر صلح خواهد شد.
به گزارش رویترز، بیانیه این سازمان مشهور و باسابقه در زمینه مبارزات سیاهپوستان آمریکایی، جدیدترین هشدار به جو بایدن در ارتباط با رای آمریکاییهای آفریقاییتبار در انتخابات ریاستجمهوری ماه نوامبر سال جاری است.
سیاهپوستان نقشی کلیدی در پیروزی جو بایدن بر دونالد ترامپ در انتخابات پیشین ریاست جمهوری داشتند اما نظرسنجیها حاکی از رغب و اشتیاق پایین آنها برای شرکت در انتخابات پیش رو است.
بر اساس یک نظرسنجی «بنیاد کارنگی برای صلح»، ۵۹ درصد سیاهپوستان آمریکایی معتقد هستند که کمکهای نظامی ایالات متحده از اسرائیل فقط باید برای دفاع از خود و بر اساس استانداردهای حقوق بشری مورد استفاده قرار گیرد.
در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر شبهنظامیان فلسطینی به جنوب اسرائیل، ۱۲۰۰ تن عمدتا غیرنظامی از جمله زنان، کودکان، و سالمندان به قتل رسیدند و ۲۵۳ تن دیگر به عنوان گروگان به نوار غزه برده شدند. در حال حاضر، حدود ۱۲۰ تن از گروگانها همچنان در دست شبه نظامیان فلسطینی اسیر هستند. هر چند اسرائیل معتقد است بیش از یک سوم از گروگانهای باقی مانده در غزه کشته شدهاند.
پیش از این، اسرائیل بارها گفته است که تا نابودی کامل گروه حماس به نبرد در غزه ادامه میدهد.
گروه حماس بارها با پیشنهادهای آتشبس و آزادی گروگانها مخالفت کرده است.
این گروه از سوی ایالات متحده، اسرائیل، اتحادیه اروپا، بریتانیا، کانادا، ژاپن و شمار دیگری از کشورهای جهان به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته میشود.