شاهزاده رضا پهلوی رئیس شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد می گوید تغییر رویکرد جامعه جهانی در برابر سیاستهای نظام جمهوری اسلامی میتواند نویدبخش تغییرات بنیادین در ایران باشد.
او در یک بیانیه که دیروز به مناسبت برگزاری مجمع عمومی آینده این شورا منتشر کرد با تاکید بر نقشی تاریخی که برای گذر از این دوران با کمترین هزینه به سوی آزادی و حاکمیت مردم، بردوش یکایک مردم ایران است، توصیه کرده است گردهمایی های اعتراضی درون کشور دور از خشونت برگزار شود.
شورای ملی ایران ، ائتلافی از گروهها و شخصیتهای مختلف ایرانی است که با هدف برگزاری یک انتخابات آزاد در ایران تلاش میکند.
شاهزاده رضا پهلوی در بیانیه خود همچنین از تغییرات ساختاری در این شورا خبر داده است با این یادآوری که در سال نخست، نقش سخنگوی این نهاد را با رأی مجمع مؤسس به مدت ۱۲ ماه برعهده گرفته، می گوید اکنون با توجه به رویکرد چشمگیر شورای ملی ایران در عرصه جهانی و هدایت نیروهای درون مرزی، به گزینش دوباره سمت ریاست برای طرح سیاست های کلان نیازی نیست.
به گفته او، ساختار نوین شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد، بدون شک نقش این نهاد را برای پیشبرد کارزارهای راهبردی برای هدایت جامعه جهانی و نیروهای درون مرز در مسیر گذار به سوی دموکراسی، حقوق بشر و گیتی گرایی در راستای منافع ملی ایران حساس و و با اهمیت تر می کند .
متن کامل بیانیه شاهزاده رضا پهلوی در زیر آمده است:
بیانیه شاهزاده رضا پهلوی
مجمع عمومی آینده شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد
۲۵ شهریور - ۱۶ سپتامبر
سرزمینمان ایران با دوران حساس و پیچیده تاریخی روبرو است. از یکسو فروپاشی شیرازه های حکومت اختلاس گر جمهوری اسلامی و از سوی دیگر تحولات منطقه ای و درنهایت تغییر خط مشی جامعه جهانی در برابر سیاست های تروریست پرور و تنش زای جمهوری اسلامی می تواند نویدبخش تغییرات بنیادین برای ملت ایران باشد.
به همین دلیل، نقش تاریخی بر دوش یکایک ما ایرانیان است تا از این دوران با کمترین هزینه به سوی آزادی و حاکمیت مردم بر مردم گذر کنیم. گردهمایی های اعتراضی درون کشور را آنچنان هدایت کنیم که از وقوع خشونت دوری شود و براساس رفتار جمعی ملت ایران، جامعه جهانی در سیاست گذاری های خود از گزینه جنگ بپرهیزد. به راستی، از خود بیرون شویم و غرق در ایران شویم و دست در دست یکدیگر به عنوان یک عضو خانواده بزرگ وکهن، سرنوشت و آینده فرزندان این مرز و بوم را رقم زنیم.
هم میهنانم،
از ابتدای به روی کارآمدن این نظام مستبد، همه تلاش و هم و غم من، یاری دادن به همبستگی و همیاری برای آزادی و سربلندی سرزمینمان ایران بوده است. به ویژه تحولات دهه اخیر پس از رویداد خرداد ۸۸، نسل جدیدی باورمند به آزادی برای حق انتخاب شدن و حق انتخاب کردن، به دور از هرگونه وابستگی ایدوئولوژیکی وارد صحنه مبارزات شد. ادامه سرکوب، وضعیت نابسامان زندانیان سیاسی - عقیدتی، افزایش آمار اعدام، توسعه اقتصاد رانتی، افزایش نجومی اختلاس سردمدران، گسترش فقر، بیکاری، فساد، اعتیاد، فحشا و تنش زایی در سطح منطقه و جهان، شرایط را به گونه ای تغییر داد که بوجود آمدن بستری فرامسلکی را در برون از مرزهای کشورمان برای بازتاب صدای مردم ستمدیده ایران لازم دانستم.
اینچنین با همیاری یاران برآن شدیم تا دست در دست هم، بدیلی دموکراتیک در برابر نظام جمهوری اسلامی سازمان دهیم. نهادی که حول منشور هفده گانه، ساز و کار مناسب برای شروع یک حرکت فرامسلکی در راستای انحلال دیکتاتوری جمهوری اسلامی در ایران و سپس شرایط برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه برای تعیین قانون اساسی نوین ایران مبتنی بر دمکراسی، حقوق بشر و گیتی گرایی را ایجاد کند.
بدینسان، شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد به تاریخ فروردین ماه ۱۳۹۲ در شهر پاریس بنیان نهاده شد. با توجه به راهکارهای پیش بینی شده در سال نخست، نقش سخنگوی این نهاد را به رای مجمع موسس به مدت دوازده ماه برعهده گرفتم. در جایگاه سخنگوی این نهاد به یاری هموندان همراه، موفق به شناسایی باورها و اهداف محوری شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد در عرصه جهانی شدیم.
در مجمع عمومی ۱۳۹۴ که در شهر تورنتو ـ کانادا برگزار شد، نیاز مبرم برای ارایه سیاست های راهبردی ـ کلان و نمودارسازی نقشه راه برای دستیابی به اهداف این شورا، با پیشنهاد و رای آن مجمع نقش ریاست را به مدت ۳۶ ماه پذیرا شدم.
در شهریورماه پیش روی، به برگزاری چهارمین مجمع عمومی شورای ملی ایران نزدیک می شویم. با توجه به رویکرد چشمگیر شورای ملی ایران در عرصه جهانی و هدایت نیروهای درون مرزی، به مرحله کنش راهکارهای کاربردی نمودارسازی شده سیاست های کلان توسط دفتر سیاسی و کمیسیون های وابسته به آن، گزینش دوباره سمت «ریاست» برای طرح «سیاست های کلان» نیازی نمی باشد. ساختار نوین شورای ملی ایران ، بدون شک نقش این نهاد را برای پیشبرد کارزارهای راهبردی برای هدایت جامعه جهانی و نیروهای درون مرز در مسیر گذار به سوی دمکراسی، حقوق بشر و گیتی گرایی در راستای منافع ملی ایران دارای حساسیت و اهمیت بیشتری می کند.
یقین دارم که ایستادگی و تلاش مبارزات آزادی خواهان کشورمان در راه دستیابی به آزادی به ثمر خواهد نشست و دگربار ایران به کاروان جهان آزاد و پیشرفته خواهد پیوست.
پاینده ایران
رضا پهلوی