نوید که در حمله چهارم خرداد طرفداران جمهوری اسلامی در لندن به تجمع مخالفان حکومت مجروح و در بیمارستان بستری شده است به صدای آمریکا گفت: «به محض ترخیص از بیمارستان، به مبارزه خود ادامه خواهم داد.»
او روز یکشنبه ۶ خرداد در گفتوگوی اختصاصی با صدای آمریکا از روی تخت بیمارستان گفت: «طرفداران جمهوری اسلامی از ترس حضور و تظاهرات مخالفان، مکان اعلامی قبلی خود را برای برگزاری مراسم یادبود ابراهیم رئیسی از مرکز اسلامی جمهوری اسلامی به مرکز اسلامی عراقیها تغییر دادند، که ما از این تغییر برنامه آگاه شدیم و برای اعتراضی مسالمتآمیز به آنجا رفتیم.»
این مخالف حکومت ایران اضافه کرد: «طرفداران جمهوری اسلامی که از شادی ما عصبانی شده بودند، با استراتژی سرکوبگرانه به ما حمله کردند، من را مورد ضرب و شتم قرار دادند و تلفن همراه یکی از معترضان را هم به سرقت بردند.»
به گفته نوید، حضور معترضان در مقابل مرکز اسلامی عراقیهای طرفدار جمهوری اسلامی باعث اخلال در برنامه مراسم یادبود ابراهیم رئیسی و درگیریها باعث عدم حضور شمار زیادی از مهمانان مدعو در این مراسم شد و پلیس لندن نیز به اسناد و فیلمهای حمله طرفداران جمهوری اسلامی دست یافته و یکی از مهاجمان را هم بازداشت کرده؛ اما آنگونه که باید، پیگیر مسئله نبوده است.»
نوید در بخش دیگری از گفتوگو با بخش فارسی صدای آمریکا تاکید کرد که با وجود آسیب جسمی شدید، از روحیه بالایی برخوردار است و به محض ترخیص از بیمارستان به مبارزه خود برضد جمهوری اسلامی ادامه خواهد داد.
گروهی از هواداران جمهوری اسلامی روز جمعه چهارم خردادماه به معترضان برگزاری مراسم یادبود ابراهیم رئیسی در «ومبلی» لندن حمله کردند. پلیس پایتخت بریتانیا اعلام کرد در این درگیری چهار تن بهطور سطحی زخمی شدند و یک تن نیز به ظن ایجاد آشوب و خشونت بازداشت شد.
ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دولت او، امام جمعه تبریز و چند تن دیگر پس از سقوط بالگرد حامل آنها در جنگل دیزمار در استان آذربایجان شرقی در روز ۳۰ اردیبهشت کشته شدند.
این اتفاق با موجی از شادی ایرانیان در داخل و خارج از کشور همراه شد. حکومت برای جلوگیری از بروز و نمایش شادمانی مردم در داخل، با کاربرانی که در فضای مجازی به ابراز عقیده و نظر یا شادی از این رخداد پرداخته بودند برخورد و شماری از آنها را در شهرهای مختلف بازداشت کرده است.
سیامک آرام مدیر «گروه همبستگی ملی ایران» نیز ششم خرداد درباره برخوردهای خشن جمهوری اسلامی در داخل و خارج از کشور با مخالفان خود، به صدای آمریکا گفت که حکومت ایران با افزایش برخوردها و خشونت عیان، میخواهد ضعف بیسابقه و تاریخی خود را پوشانده و تحقیرهایش از سوی مردم را جبران کند.