مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران یک روز بعد از "افتخار" به اعدام های سال ۱۳۶۷، در اظهارنظر دیگری این بار به طور مستقیم در پاسخ به نامه علی مطهری درباره اعدام های سال ۶۷ گفت که در زمین دشمن بازی نمیکند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای پورمحمدی روز دوشنبه هشتم شهریور در خرم آباد در حالیکه تاکید کرد در پاسخ به نامه علی مطهری سخن میگوید، اضافه کرد: "نباید آب به آسیاب دشمن ریخت و ما یاد گرفته ایم که در زمین دشمن بازی نکنیم."
اشاره آقای پورمحمدی به نامه علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بود که از او خواسته بود به عنوان یکی از اعضای هیات قضایی اعدامهای ۶۷ درباره نحوه رسیدگی به حکم آیت الله خمینی و اجرای این اعدامها توضیح دهد.
علی مطهری این نامه را پس از انتشار فایل صوتی سخنان آیت الله منتظری در جمع اعضای این هیات قضایی در تابستان ۶۷ خطاب به مصطفی پورمحمدی نوشت. در آن فایل صوتی آیت الله منتظری خطاب به اعضای هیات قضایی از جمله آقای پورمحمدی میگوید که این اعدامها بزرگترین جنایت جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب بوده و تاریخ از آنها به عنوان جنایتکار یاد میکند.
وزیر دادگستری ایران یک روز پیش از پاسخ مستقیم به علی مطهری، در سخنانی با دفاع از اعدام تعداد زیادی از زندانیان سیاسی در تابستان ۶۷ گفت: "افتخار می کنیم که دستور خدا را در رابطه با منافقین اجرا کردیم."
او روز یکشنبه در شورای اداری لرستان گفت: "خداوند فرمودند بر کفار رحم نکنید چون آنها به شما رحم نمیکنند و به منافقان نباید رحم کرد چرا که اگر بتوانند شما را به خاک و خون می کشند که کشیدند."
مقامات جمهوری اسلامی از اعضای سازمان مجاهدین خلق با عنوان منافقین یاد میکنند.
نامه نگاری علی مطهری، نایب رئیس مجلس، به مصطفی پورمحمدی درباره فایل صوتی آیت الله منتظری و اعدامهای ۶۷ اعتراض برخی از نمایندگان را نیز در پی داشت.
تعدادی از نمایندگان در نامه ای خواستار برکناری او از نایب رئیسی مجلس شده و گروهی نیز روز یکشنبه شعار مرگ بر منافق سر دادند. آقای مطهری اما در پاسخ گفت که قصد او روشن شدن نحوه اجرای حکم آیت الله خمینی در سال ۶۷ است.
تابستان سال ۱۳۶۷ با فرمان آیت الله خمینی، حکم اعدام بسیاری از اعضا و هواداران سازمان مجاهدین خلق و برخی از گروههای چپ که در زندان بوده و حکم حبس داشتند، صادر شد. آیت الله منتظری در کتاب خاطرات خود تعداد اعدام شدگان را بین ۲ هزار و ۸۰۰ تا ۳ هزار و ۸۰۰ نفر نوشته است.