کمیته پیگیری وضعیت بازداشتشدگان روز چهارشنبه ۲۹ شهریور در گزارشی اعلام کرد که بر اساس اطلاعات و گزارشهای رسیده، در روز ۲۵ شهریور، حداقل ۶۰۰ زن به دست ماموران حکومتی بازداشت شدند.
این کمیته با استناد به «گزارشهای رسیده» نوشت که از این تعداد، هم اکنون ۱۳۰ تن در بند قرطنینه زندان زنان قرچک در انتظار تعیین تکلیف وضعیت خود هستند.
بنابر این گزارش، خانواده های برخی از بازداشت شدگان میگویند اکثر بازداشتیها با سپردن تعهد از بازداشت پلیس آزاد شدند و پرونده زنانی که هماکنون در زندان قرچک هستند، به دادسرا ارسال شده است.
گزارشها نشان میدهد که در استان یزد، شهر ابرکوه، دستکم ۱۲ تن از جوانان معترض که در تجمع اعتراضی شامگاه ۲۵ حضور داشتند، شبانه در منازل شان دستگیر شده اند.
جواد هاشمیمهر، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفته است که شنبهشب ۲۵ شهریور در دهدشت، ۱۵ تن شامل ۱۳ مرد و ۲ زن اعلام دستگیر شدند.
روزنامه شرق نیز روز یکشنبه ۲۶ شهریور، شمار بازداشت شدگان را در زمان انتشار گزارش خود، با تکیه بر آمار رسمی، ۲۶۰ تن اعلام کرده بود.
در همین حال، رحیم جهانبخش، فرمانده انتظامی استان آذربایجانغربی، شامگاه شنبه و همزمان با سالگرد مهسا امینی از «بازداشت ۱۳۷ تن» به اتهام «تشویشاذهان عمومی در فضای مجازی» خبر داد.
خبرگزاری دولتی ایرنا نیز در گفتگو با محسن کریمی، فرمانده سپاه استان مرکزی، به نقل از او، از بازداشت ۲۰ شهروند در این استان خبر داده بود.
ماموران حکومتی جمهوری اسلامی پیش از فرا رسیدن اولین سالگرد کشته شدن مهسا (ژینا) امینی، اقدام به بازداشت شمار زیادی از شهروندان در سراسر ایران کرده بودند. موج بازداشتها همچنان ادامه دارد و فعالان صنفی و مدنی و نیز روزنامهنگاران کماکان در معرض بازداشت قرار دارند.
امجد امینی، پدر مهسا امینی نیز در نخستین سالگرد کشته شدن او در «بازداشت گشت ارشاد» برای ساعاتی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سپس به خانه بازگردانده شد تا با حصر خانگی برگزاری سالگرد مهسا برگزار نشود.