لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۳۰

مرضیه برومند رفت؛ علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما شد


علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما
علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما

چند روز بعد از استعفای مرضیه برومند از مدیرعاملی خانه سینما، علی دهکردی مدیرعامل این نهاد صنفی سینماگران ایران شد.

سخنگوی خانه سینما با اعلام این خبر گفت: در جدیدترین جلسه خانه سینما، مقرر شد تا یکی از اعضای هیات مدیره به عنوان مدیرعامل انتخاب شود که به اتفاق آرا ، علی دهکردی، بازیگر سینما و عضو هیات مدیره به عنوان مدیرعامل انتخاب شد.

علی اسماعیل‌پور دهکردی متولد ۱۷ آبان ۱۳۴۴ در شهرکرد است. دهکردی فارغ‌التحصیل بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و بازی در سینما را از سال ۱۳۷۰ با فیلم از کرخه تا راین به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا آغاز کرد.

پیش از این مرضیه برومند مدیرعامل خانه سینما بود که ۱۵ آبان‌ماه بعد از ایجاد حواشی سخنانش در مراسم خاکسپاری داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر، از این سمت استعفا کرد.

مرضیه برومند در مراسم تشییع داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر پس از آن که خطاب به مقامات حکومت جمهوری اسلامی گفت «با ما خوب باشید»، «ما کنار شما با اسرائیل هم می‌جنگیم»، بلافاصله از سوی حاضران «هو» و بعدتر نیز با انتقادات شدیدی از سوی مردم و برخی همکارانش مواجه شد.

مدیرعامل وقت خانه سینما در پاسخ به این انتقادها در اینستاگرام نوشت: «بسیار غمگین و آشفته و پریشان بودم و تمرکز کافی برای حرف زدن نداشتم، اما به حکم جایگاه حقوقی‌ام و به درخواست همکارانم در خانه سینما بی آن که متنی را از پیش آماده کرده باشم روی صحنه رفتم.»

برومند، چند روز بعد اما از سمت خود استعفا داد و در متن استعفای خود از مدیریت خانه سینما نوشت که در دوران فعالیتش در این سمت تلاش کرد تا به مسئولان فرهنگی هشدار دهد که «راهی که در پیش گرفته‌اند جز عمیق‌تر کردن شکاف‌ها و نابودی سینما» حاصلی ندارد.

مرضیه برومند در اسفند ۱۴۰۱ و پس از انتشار بیانیه‌ شماری از زنان هنرمند در مورد «خشونت و آزار جنسی» در محیط کار، مدیرعامل نهاد صنفی خانه سینما شد.

خانهٔ سینما به عنوان جامعهٔ اصناف سینمای ایران، فعالیت خود را از سال ۱۳۷۲ آغاز کرد.

از جمله اهداف اصلی تشکیل این نهاد، حفظ و صیانت از حقوق مادی و معنوی دست‌اندرکاران حرفه‌ای تولید، توزیع و نمایش هنر صنعت سینما و همچنین ایجاد امنیت شغلی و تأمین اجتماعی و ارتقای سطح آموزشی و حرفه‌ای دست‌اندرکاران سینمای ایران بوده است.

XS
SM
MD
LG