تعدادی از نمایندگان مجلس ایران بار دیگر خواستار افشای نام نمایندگانی شدند که در انتخابات مجلس هشتم از محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری سابق پول گرفتند.
در پی مخالفت هیات رئیسه مجلس با درخواست هفته گذشته ۲۳ نماینده مبنی بر انتشار نام نمایندگانی که از رحیمی پول گرفتند، روز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه، ۲۰ نماینده مجلس این بار با نگارش نامهای خطاب به صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه، خواستار اعلام نام ۱۷۰ نمایندهای شدند که از معاون اول رئیس جمهوری پیشین ایران پول گرفتهاند.
محمد رضا رحیمی، معاون اول احمدینژاد که در ارتباط با پروندههای فساد مالی به تازگی به زندان و جریمه مالی محکوم شده است، چندی پیش از کمک مالی خود به ۱۷۰ نماینده مجلس در جریان انتخابات مجلس هشتم خبر داد.
هفته گذشته کمالالدین پورموذن، نماینده اردبیل نامهای را با امضای ۲۳ نماینده برای افشای نام نمایندگان دریافت کننده پول به هیات رئیسه داد، اما هیات رئیسه با این استدلال که موضوع به مجلس هشتم(مجلس پیشین) مربوط است و نه مجلس فعلی، از اعلام اسامی خودداری کرد. پورموذن نیز همان روز گفت که از پیگیری نامه منصرف شده است.
حال ۲۰ نماینده مجلس نامه مشابهی خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشتهاند و خواستار افشای نام نمایندگانی که از رحیمی پول گرفتند، شدهاند.
احمد توکلی، نماینده تهران، در این رابطه به ایسنا گفت که معلوم نیست که رحیمی تعداد نمایندگانی که پول گرفتهاند را به درستی اعلام کرده باشد چرا که تعدادی از نمایندگان کمکهای رحیمی را در آن دوره نپذیرفتند. توکلی نیز خواستار اعلام نام افرادی شد که پول گرفتهاند.
محمد رضا رحیمی که در زمان ریاست غلامعلی حداد عادل بر مجلس هفتم، رئیس دیوان محاسبات مجلس شد، به گفته محمد خوشچهره از نمایندگان مجلس هفتم، حمایت هیات رئیسه را در آن دوره پشت خود داشت.
طی روزهای اخیر برخی از رسانه های ایران یادآوری کردند که نمایندگان مجلس هشتم از محمود احمدی نژاد به خاطر انتصاب محمد رضا رحیمی به سمت معاون اولی خود، تشکر کرده بودند.
درمهرماه ۱۳۸۸، بیش از ۲۰۰ نماینده با نگارش نامهای خطاب به محمود احمدینژاد از انتصاب رحیمی به عنوان معاون اول قدردانی کردند.
حسن غفوری فرد عضو هیأترییسه مجلس در یک جلسه علنی در مهر ماه سال ۸۸ اعلام کرد نامهای با امضای بیش از ۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس دریافت شده است که در آن از انتصاب محمدرضا رحیمی به عنوان معاون اول احمدینژاد تشکر شده است.
در جریان انتخابات مجلس هشتم، چهرههای سرشناس اصلاحطلب توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدند. میانهروها نیز با توجه به حمایتهای گستردهای که از نامزدهای اصولگرا شد از راهیابی به مجلس باز ماندند.