حمایتهای جهانی از اعتراضات سراسری ایران حدود دو هفته به طور مداوم در جریان است، ادامه دارد.
رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران، با انتشار توییتی «اقدام سریع» بخش فناوری برای ارائه «خدمات ارتباطی حیاتی به مردم ایران» را ستود.
وزیر امور خارجه آلمان، روز پنجشنبه هفتم مهر، در پارلمان آن کشور گفت که تمام تلاش خود را برای اعمال تحریمهای اتحادیه اروپا علیه «کسانی که زنان را در ایران سرکوب میکنند» انجام خواهد داد.
آنالنا بربوک افزود: «مقامات ایران باید بیدرنگ به رفتار بیرحمانهشان با تظاهرکنندگان پایان دهند.»
در رویدادی دیگر، قانونگذاران عضو حزب رنسانس در مجلس فرانسه با انتشار بیانیهای حمایت قاطع و کامل خود را از شجاعت زنان ایرانی و همه کسانی که در کنار آنها هستند، اعلام کردهاند.
کنستانس لو گریپ، یکی از این نمایندگان، روز پنجشنبه با انتشار توییتی نوشت که این قانونگذاران برای حمایت از «یک ایران آزاد، دموکرات، و سکولار که در آن همه حقوق انسانی تضمین شده باشد و زنان بتوانند آزاد و بدون ممانعت زندگی کنند»، بسیج شدهاند.
هادریان قمی، نماینده ایرانیتبار پارلمان فرانسه، در پیامی با حمایت از اعتراضات مردم ایران گفت که دفاع از آزادی و حقوق بشر در این کشور ضرورت دارد و من از جنبش زن، زندگی آزادی حمایت میکنم.
همچنین تجمعهای متعدد در شهرهای مختلف جهان در حمایت از اعتراضات سراسری ایران ادامه دارد.
۶۶ تن از چهرههای سینمایی زن در ترکیه، در اقدامی مشترک در همبستگی با زنان و اعتراضات ایران، نام مهسا امینی را تکرار کردند.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
در اکوادور، شماری از دگرباشان جنسی و جنسیتی در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در این کشور رقص گروهی به نمایش گذاشتند.
پلیس نروژ روز پنجشنبه اعلام کرد دو ایرانی معترض به هنگام تلاش برای ورود به سفارت جمهوری اسلامی در اسلو زخمی شدهاند.
هویت این دو نفر هنوز اعلام نشده و پلیس گفته که شرایط اکنون تحت کنترل است.
همچنین با ادامه اعتراضات مردمی علیه جمهوری اسلامی و وخامت شرایط امنیتی، و وزارت امور خارجه نروژ روز پنجشنبه هفتم مهر با انتشار بیانیهای به نروژیها توصیه کرد از سفرهای غیرضروری به ایران خودداری کنند.
همچنین ببینید: نروژ از شهروندان خود خواست از سفر غیرضروری به ایران خودداری کننددر سوئد روز چهارشنبه تجمعی که به دعوت نمایندگان ایرانیتبار پارلمان سوئد برگزار شد و شمار قابل توجهی از رهبران و دبیران احزاب بزرگ پارلمان سوئد در آن شرکت داشتند.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
جردن باروز، کشتیگیر سرشناس آمریکایی، به فارسی در اینستاگرام نوشت دلیل تأخیر او در واکنش به وقایع ایران این بوده که میخواسته به دین اسلام احترام بگذارد، اما «هیچ کس به خاطر اعتراض به آزادی خود شایسته کشته شدن نیست.من از همه شما در اعتراض آزادانه برای حقوق مدنی خود حمایت میکنم»
شماری از ایرانیان ساکن کانادا نیز در نامهای به نخستوزیر آن کشور از او خواستند که در دفاع از مبارزه مردم ایران قاطعتر باشد.
به گفته امضاکنندگان این نامه، پاسخ جمهوری اسلامی به مقاومت مسالمتآمیز مردم ایران «گلوله و باتوم» بوده و تاکنون چندصد نفر زخمی شده و بیش از ٧٠ نفر کشته شدهاند.