مردم در کشورهای مختلف جهان با اندوه برای جان باختگان و آنهایی که برای زنده ماندن در تلاشند و امید به پایان دادن به همهگیری کرونا، سال ۲۰۲۱ را پشت سر گذاشتند.
پاپ فرانسیس در تلاش برای جلوگیری از شکل گیری جمعیت انبوه، مراسم سنتی در میدان سنت پیتر در واتیکان را لغو کرد. رهبر کاتولیکهای جهان در کلیسای سنت پیتر گفت: «احساس گم شدن در مدت همهگیری کرونا در جهان رشد کرده است.»
در اروپا، برج ایفل در پاریس و ساعت بیگ بن در لندن که همیشه از نمادهای مهم این مراسم بودهاند امسال بدون آتشبازی به استقبال سال نو رفتند.
آلمان سال نو را بدون آتش بازی سنتی در برلین پایتخت جشن گرفت.
ساکنان سیدنی استرالیا با برگزاری مراسم آتشبازی در حاشيه بندرگاه شهر آغاز سال ۲۰۲۲ را جشن گرفتند.
در اوکلند، پایتخت نیوزیلند، برخلاف معمول مراسم آتش بازی برگزار نشد.
در اکثر کشورهای آسیای شرقی که بعد از سیدنی شاهد غروب آفتاب در آخرین روز سال ۲۰۲۱ بودند مراسم ویژهای برگزار نشد.
در کره جنوبی مراسم سنتی به صدا درآوردن زنگ در حوالی نیمهشب برای دومین سال پیاپی لغو شد و دولت این کشور اعلام کرد که محدودیتهای جدید برای پیشگیری از شیوع امیکرون دو هفته دیگر ادامه خواهد یافت.
برگزاری جشن در مرکز تفریحی شهر توکیو نیز لغو شد و نخستوزیر آن کشور با انتشار پیامی از مردم خواست حتما ماسک بزنند و از برگزاری تجمعات بزرگ خودداری کنند.
مالزی برگزاری اجتماعات بزرگ در سراسر کشور را ممنوع و مراسم آتش بازی در برج کوالالامپور را لغو کرد.
یونان جشنهای عمومی کریسمس و شب سال نو را ممنوع کرد و پوشیدن ماسک در فضاهای باز را برای کمک به جلوگیری از گسترش امیکرون اجباری کرده است.
دبی سال جدید را با نمایش آتش بازی و لیزر در بلندترین ساختمان جهان در قلب شهر جشن گرفت.
در چین، مقامات شانگهای نمایش نور سالانه در امتداد رودخانه هوانگپو را که معمولاً صدها هزار تماشاگر را به خود جذب می کند لغو کرد.
در هند، صدای زنگ میلیونها نفر در سال جدید از خانههایشان شنیده شد. دولت هند با مقررات منع رفت و آمد شبانه و سایر محدودیتها، جشنها را در دهلی نو، بمبئی و دیگر شهرهای بزرگ لغو کرد.
همچنین ببینید: جشنهای سال نو میلادی در سایه «امیکرون»؛ گوی بلورین نیویورک تنها ۱۵ هزار تماشاگر داشت