اقدامات تنبیهی جمهوری اسلامی علیه مخالفان حجاب اجباری، دو رستوران دیگر در تهران را به تعطیلی کشاند.
رستورانهای «زئوس» در سعادتآباد و «چیلای» در بوستان نهجالبلاغه که پیشتر اخطار عدم رعایت حجاب اجباری گرفته بودند، روز چهارشنبه، ششم اردیبهشت، پلمب شدند.
حمهوری اسلامی در تلاشی ناموفق برای اعمال حجاب اجباری، به پلمب گسترده اصناف، مجتمعهای تجاری، گردشگری و حتی مراکز دارویی و درمانی روی آورده است.
بهنظر میرسد که در مقابله حکومت با مخالفان حجاب اجباری، صاحبان کسب و کار بازنده اصلی محسوب میشوند. بیمیلی سیاستمداران جمهوری اسلامی در به رسمیت شناختن حق انتخاب پوشش زنان، فعالان اقتصادی در بخشهای کوچک را هم به جمع ناراضیان افزوده است.
روزنامه هممیهن در سرمقاله روز پنجشنبه ۷ اردیبهشت، پلمب اماکن عمومی را «نقض امنیت کسب و کار مردم» خواند و بر ناتوانی نیروی انتظامی در اعمال حجاب اجباری تاکید کرد.
این روزنامه، موافقان حجاب اختیاری را بیش از نیمی از جمعیت زنان ایران تخمین زده و با اشاره به سکوت قانون درباره مجازات بیحجابی، برخورد پلیس با این خواست فراگیر در ایران را «سلیقهای» توصیف کرده است.
سرمقاله روزنامه هممیهن، در توصیف ناموجهبودن تعطیلی اصناف در راستای اعمال حجاب اجباری نوشته است: «مثل آن است که خیابانها را به دلیل حضور زنان فاقد چنین پوششی تعطیل و ممنوع از تردد کنند.»
در شرایطی که فشار تورم و شرایط اقتصادی نامطلوب، معیشت قشر وسیعی از شهروندان ایران را با دشواری مواجه کرده، پلمب اصناف به بهانه مقابله با بیحجابی، به بیکاری صدها تن منجر شده است.
روزنامه هممیهن توسل به چنین شیوههایی برای اعمال حجاب اجباری را بینتیجه دانسته و نوشته است: «مدیران جامعه همچنان در خیال خوش راههای گذشته هستند.»
در روزهای گذشته هم پلمب مجتمع تجاری اُپال، از بزرگترین مراکز تجاری و سرگرمی در غرب تهران، به انتقادهای گستردهای در شبکههای اجتماعی دامن زد.
مجتمع تجاری اُپال دارای حدود ۴۵۰ واحد تجاری و غذایی و همچنین فضاهای تفریحی از جمله سینما و شهربازی است. حدود یک هزار تن در این مجتمع مشغول کار بودهاند.