محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، میگوید احمد علیرضابیگی نمایندهای که دریافت خودروهای رانتی «شاسی بلند» توسط برخی از همکاران خود را افشا کرد تا اطلاع ثانویه «اجازه نطق» در مجلس ندارد.
به گفته قالیباف «شورای نظارت بر رفتار نمایندگان» در نامهای به هیأت رئیسه مجلس «بحثی» را پیرامون آقای علیرضابیگی مطرح کرده و بر همین اساس «جلوی نطق ایشان گرفته شده است.»
در همین رابطه علیرضابیگی نماینده تبریز در مجلس و از منتقدان دولت رئیسی، در واکنش به ممنوعیت خود از نطق میان دستور به خبرگزاری ایلنا گفت: «این مساله خلاف قانون است، در حوزه اختیارات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و حتی هیات رئیسه مجلس یک چنین اختیاری منظور نشده است و این تحدید حقوق ملت است.»
احمد علیرضابیگی در ادامه این مساله را «یک بدعت» دانست «که آقای قالیباف دارد در مجلس این را اعمال و اجرا میکند و این ممکن است برای تک تک نمایندگان رخ دهد.»
علیرضا بیگی، نماینده مجلس شورای اسلامی ششم اردیبهشتماه از هیأت رئیسه [مجلس] خواست تا بگوید «این هفتاد خودروی شاسی بلند در درب خانه نمایندگان چه ارتباطی با استیضاح وزیر صمت داشته؟» و تأکید کرده بود: «بر چه مبنایی به این آقایان، این خودروها را دادهاند؟» او همچنین در نامهای به هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان نوشت: «دریافتکنندگان شاسی بلند ۱۴۷ نفر بودهاند.»
علیرضا بیگی به تازگی نیز از وزیر کشور خواست که به جای تمرکز روی مساله حجاب به فکر معیشت مردم باشد.
او با نقل این مطلب که «وزیر کشور گفته هر جا میروم مطالبه و دغدغه مردم مسئله حجاب است»، در جمع اهالی «راسخوان انقلاب اصفهان» خطاب به وزیر کشور گفت: «شما کجا میروید که مطالبه مردم حجاب است؟! جای دوری نروید کنار وزارت کشور، میدان میوه و تره بار قزل قلعه است، هزاران نفر از مردم تهران الان در حال خرید مایحتاج خود هستند. برویم آنجا ببینیم مردم چه مطالبهای از ما دارند. مشکلات، تورم، گرانی، اجاره بها، بیکاری فرزندان و... روی هم تلنبار شده و به حد انفجار رسیده است. اکثریت مردم اصلاً در خصوص حجاب از ما و شما مطالبهای ندارند.»
در هفتههای گذشته و با انتشار متن لایحه پیشنهادی «حجاب و عفاف» رسانههای حامی حجاب اجباری در کنار برخی از نهادهای حکومت، کارزاری را به راه انداختهاند که خواستار برخوردهای شدیدتر با معترضان به حجاب اجباری و گسترش سختگیریها در عرصه اجتماع هستند. مقامات جمهوری اسلامی برخورد با «بیحجابی» را مطالبه مردم و جامعه معرفی میکنند. این در حالی است که هر روز گزارشها و تصاویری فراوانی در رسانههای اجتماعی منتشر می شود که حکایت از مقاومت مدنی زنان در مقابل اجبار پوشش توسط جمهوری اسلامی دارد.