لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۰:۰۱

«تهران» کمدین ایرانی-آمریکایی: ویل اسمیت در مراسم اسکار مرتکب اشتباه بزرگی شد


صحنه سیلی زدن ویل اسمیت بازیگر آمریکایی به کریس راک مجری برنامه، مهمترین لحظه نودوچهارمین مراسم اسکار شد ‌و بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان و شبکه‌های اجتماعی داشت.

در این مراسم ویل اسمیت که از شوخی کلامی کریس راک با همسرش آزرده شده بود، به روی صحنه رفت و به او سیلی زد. این رفتار خشن ویل اسمیت با انتقادات زیادی به ویژه از سوی کمدین‌های آمریکایی مواجه شد که معتقدند طنز و‌ شوخی بخشی از فرهنگ عامه این کشور است و کریس راک شایسته چنین برخوردی نیست.

«تهران قصری» بازیگر و کمدین ایرانی آمریکایی که در عرصه «استندآپ کمدی» یا «طنز ایستاده» فعال است، یکی از هنرمندانی است که از ویل اسمیت انتقاد می‌کند.

او به صدای آمریکا می‌گوید که تا پیش از این حادثه، توجه خاصی به مراسم اسکار نمی‌شد ولی سیلی زدن ویل اسمیت باعث شد تا همه درباره اسکار صحبت کنند و این تبلیغ بسیار خوبی بود.

تهران در ادامه می‌افزاید که در ابتدا به این صحنه خندید چون فکر می‌کرد که بخشی از برنامه است و این هنرمندان در حال شیرین‌کاری هستند، ولی بعد که متوجه شد همه چیز واقعی است، مانند تمامی تماشاگران شوکه، عصبانی، ‌و ناراحت شد.

به گفته تهران، حرکت ویل اسمیت نادرست بود و او خود نیز می‌داند که مرتکب اشتباه بزرگی شده است و این رفتارش هیچ توجیهی ندارد.

تهران با اشاره به اینکه کار کمدین یا طنزپرداز شوخی با دیگران است، تأکید می‌کند که شاید تحمل برخی جوک‌ها دشوار باشد ولی باید به آزادی بیان احترام گذاشت و هیچ فردی نباید به این صورت با یک کمدین برخورد فیزیکی کند.

او در ادامه می‌افزاید که کریس راک یک کمدین است و در حال شوخی با حاضرین در تالار بود، پس مرتکب خطایی نشده است که مستحق چنین برخوردی باشد.

به گفته تهران، او کریس راک را به عنوان یک مجری و کمدین حرفه‌ای تحسین می‌کند چرا که پس از سیلی خوردن از سوی فرد تنومندی چون ویل اسمیت نقش زمین نشد و با خونسردی برنامه را ادامه داد.

کریس راک
کریس راک

تهران با اشاره به اینکه ویل اسمیت نیز یک‌ انسان است و در آن لحظه به خاطر شوخی با همسرش نتوانست جلوی خشم و عصبانیت خود را بگیرد، می‌گوید که به هر حال همه اشتباه می‌کنند و حالا که این بازیگر بابت رفتارش پوزش خواسته است، باید او را بخشید و این حادثه را فراموش کرد.

به گفته تهران، قضاوت کردن دشوار است و شاید اگر سایرین هم در چنین موقعیتی قرار بگیرند، واکنش مشابهی داشته باشند، ولی در هر صورت اگر اختلاف و کدورتی هم وجود دارد باید با آرامش و از طریق گفت‌وگو حل شود، نه اینکه به طرف مقابل حمله کرد.

تهران در ادامه می‌افزاید که بزرگترین تنبیه برای ویل اسمیت این‌ است که مهمترین شب زندگی‌ او یعنی لحظه دریافت نخستین جایزه اسکارش خراب شده است، و این حادثه تلخ برای همیشه با این هنرمند خواهد بود.

به عقیده تهران، هیچ مجازات دیگری برای ویل اسمیت تلخ‌تر و سنگین‌تر از این احساس غم و اندوهی که دارد، نیست و حالا که از کرده خود پشیمان است، نباید او را که بازیگر بزرگی است، نابود کرد.

ویل اسمیت
ویل اسمیت

تهران ضمن ابراز تأسف از بروز چنین حادثه‌ای، تأکید می‌کند که این ماجرا برای کمدی آمریکا مفید بود چون در ساعات اخیر تمامی برنامه‌های طنز به این سوژه پرداختند و در عین حال موقعیتی فراهم شد تا درباره اهمیت کمدی برای جامعه و لزوم احترام به آزادی بیان صحبت شود.

به گفته تهران، کمدین‌ها در برنامه‌های خود درباره تمامی موضوعات صحبت می‌کنند و آزادی بیان برای آنها بسیار مهم است. او در ادامه می‌افزاید که مشکلی برای شوخی درباره شکل، ظاهر، قیافه و نژاد وجود ندارد ولی کمدین خوب کسی است که هدفش خنداندن حضار است و قصد آزار یا مسخره کردن افراد را ندارد.

به گفته این کمدین ایرانی، واقعیت این است که برخی افراد زودرنج هستند یا نسبت به بعضی شوخی‌ها حساسیت بیشتری دارند، و این موضوعی است که می‌توان درباره آن صحبت کرد تا فضای بهتری در چنین برنامه‌های ایجاد شود.



او تأکید می‌کند که در دنیای امروز طنزپردازی کاری بسیار دشوار است و کمدین‌ها تلاش زیادی می‌کنند تا مردم را شاد کنند و غم و غصه‌هایی که بسیار زیاد هم هستند، برای لحظاتی فراموش شوند.

XS
SM
MD
LG