در حالیکه وزارت ارشاد هفته گذشته از توقیف هفته نامه یالثارات توسط هیات نظارت بر مطبوعات و تخلف بودن انتشار مجدد این نشریه خبر داده بود، مقامهای قضایی اعلام کردند که هیات نظارت اصلا جلسهای برای توقیف یالثارات برگزار نکرده بود.
غلامحسین محسنی اژهای روز یکشنبه ۱۷ مرداد در نشست خبری خود با اعلام اینکه موضوع اهانت نشریه یالثارات قابل تعقیب است گفت که هیات نظارت جلسه ای درباره این نشریه نداشته بلکه از سخنان سخنگوی ارشاد درباره توقیف این نشریه تلقی اشتباه شده است.
غلامحسین اسماعیلی، رئیس کل دادگستری استان تهران نیز به خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه گفت که هیات نظارت در موضوع اخیر مربوط به انتشار مطالبی درباره هنرمندان در جشن حافظ، اصلا تصمیمی نگرفته بود و اطلاع رسانی درباره آن غیرصحیح بود.
به گفته او اقدام هیات نظارت این بود که "با تاخیر غیرقابل توجیه تخلف این نشریه به مرجع قضایی و دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاع شد."
حسین نوش آبادی، سخنگوی وزارت ارشاد هفته گذشته اعلام کرده بود هفتهنامه یالثارات توقیف و پرونده آن به دادگاه فرستاده شده است.
بجز دستگاه قضایی، تنها هیات نظارت بر مطبوعات میتواند تحت شرایطی نشریهای را توقیف یا لغو امتیاز کند.
دو روز پس از این سخنان سخنگوی وزارت ارشاد، هفته نامه یالثارات بار دیگر منتشر شد.
هفته نامه یالثارت، ارگان انصار حزب الله، در شماره چهارشنبه ۶ مرداد خود با انتشار عکسهایی از دست اندرکاران سینمای ایران در کنار همسرانشان در جشن حافظ، تیتر "دیوث کیست؟" را انتخاب کرد. در این مطلب با تکیه به روایتهای دینی، حجاب زنان حاضر در این جشن و بیتفاوتی همسرانشان زیر سوال رفته بود.
سرانجام حکم قبلی لغو امتیاز
سخنگوی وزارت در گفت و گویی با خبرگزاری ایرنا نیز گفت که از نظر وزارت ارشاد و هیات نظارت بر مطبوعات، انتشار مجدد یالثارات غیرقانونی است.
سال گذشته هیات نظارت بر مطبوعات مجوز هفته نامه یالثارت را به دلیل توهین به معاون رئیس جمهوری لغو کرد، اما این نشریه به انتشار خود ادامه داد. مقامات قضایی ایران اعلام کردند که دادگاه به طور موقت و در ازای پرداخت وجهی، حکم لغو امتیاز را متوقف کرده است. حال سخنگوی هیات نظارت مدعی است که حکم دادگاه یکماهه بوده و یالثارات سه ماه پس از آن به طور غیرقانونی منتشر شده است.