در ماههای اخیر مساله لغو کنسرتها به یکی از پربحثترین مباحث روز ایران تبدیل شده است.
در تازهترین واکنشها، آیت اﻟله احمد علم الهدی امام جمعه مشهد گفته است، "برگزاری کنسرت در شهر مشهد خلاف حیثیت و هویت این شهر است، اگر کسی کنسرت می خواهد برود و در شهری دیگر زندگی کند."
وی در خطبه نماز جمعه مشهد گفت، "کسانی که می خواهند در شهر آزادانه به عیاشی و خوش گذرانی بپردازند می توانند به شهر دیگری جز مشهد بروند."
در همین راستا محمود حسینی، امام جمعه سیرجان هم در نقطه روز جمعه خود ضمن انتقاد از وزیر کشور و وزیر ارشاد گفت: "عده بسیاری از مردم سیرجان به ما مراجعه کرده و خواستار توقف کنسرتها هستند."
هقته گذشته کنسرت سالار عقیلی، خواننده موسیقی اصیل ایرانی که قرار بود روز جمعه ۱۵ مرداد در شهر سبزوار برگزار شود، در حالی که همه مجوزهای لازم را از وزارت ارشاد دریافت کرده بود، به دستور دادستانی آن شهر لغو شد.
علی مظفری رئیس کل دادگستری استان خراسان در ارتباط به لغو کنسرت سالار عقیلی گفته است، کنسرت سبزوار صرفا برای جلوگیری از رخ دادن برخی مسائل لغو شد.
وی همچنین در ارتباط با این که کنسرت مذکور مجوزهای لازم را داشت، عنوان کرد که مجوز ارشاد مانع عملکرد دستگاه قضایی نخواهد شد، هرگونه کنسرتی که با فضائل اخلاقی همخوانی نداشته باشد در هر جای کشور که برگزار شود با آن برخورد خواهد شد.
لغو پی در پی کنسرتهای موسیقی در ایران، به خصوص در خراسان، با انتقاد وزیر کشور و وزیر و واکنش مقامات قضایی روبرو شده است.
رحمانی فضلی وزیر کشور ایران چند روز پیش در نامهای به رئیس قوه قضائیه گفت: "نگاه به کنسرتها حاکمیتی نیست و نباید نیتخوانی کنیم و بگوییم در همه کنسرتها اتفاق نامناسب میافتد."
وزیر کشور در این نامه از رئیس قوه قضائیه خواست تا با بررسی این موضوع تصمیم واحدی درباره برگزاری کنسرت در شهرهای مختلف کشور اتخاذ کند تا همه از آن پیروی کنند.
علی جنتی وزیر ارشاد نیز در واکنش به لغو کنسرت سبزوار از سوی دادستانی گفته بود "مشهد شهر مقدسی است و شرایط خاص خود را دارد. بسیار خب، کنسرتها آنجا برگزار نشود، ولی چرا برای برگزاری کنسرتها در شهرهای دیگر استان خراسان دخالت میکنند؟"
مساله لغو کنسرتهای مجوزدار وزارت ارشاد از سوی نیروی انتظامی و نیروهای خود سر به محل اختلاف دولت و نیروی انتظامی و دستگاههای قضایی تبدیل شده است.
در دو سال گذشته کنسرتهای بسیاری با وجود داشتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد، با دخالت پلیس یا دستگاههای قضایی لغو شده اند که این امر موجب به وجود آمدن اختلافی شدید میان دولت و دستگاههای قضایی و نیروهای خودسر تبدیل شده است.