براساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران با شناسایی یک هزار و ۸۰۶ مورد ابتلا جدید به کووید۱۹ در ۲۴ساعت گذشته، شمار مبتلایان به کرونا به ۱۲۰هزار و ۱۹۸ نفر رسیده است.
بنابر این آمار در شبانه روز گذشته ۵۱ بیمار مبتلا به کرونا جانباختهاند و شمار مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس تا کنون به ۶ هزار و ۹۸۸ نفر رسید.همچنین علاوه بر وضعیت استان خوزستان که قرمز اعلام شده بود، استان لرستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارد.
آمار رسمی ایران در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.
نظرسنجی اخیر شبکه خبری «ایبیسی» نشان میدهد از هر ۱۰ مادر و پدر در آمریکا، ۷ نفر هنوز آماده بازگرداندن کودکان خود به مدرسه نیستند.
این نظر سنجی نشان میدهد ۶۹ درصد از آمریکاییهایی که فرزند زیر ۱۸ سالشان پیش از شیوع کرونا در مدرسه ثبتنام بود، در حال حاضر راضی نیستند فرزندشان به مدرسه بازگردد.
دکتر آنتونی فاوچی، متخصص ارشد کشور در حوزه بیماریهای عفونی در جلسهای که با قانونگذاران آمریکایی داشت تأکید کرد که بازگشایی مدارس باید محتاطانه صورت گیرد.
اسلوونی، نخستین کشور اروپایی است که در جنگ با کرونا اعلام پیروزی میکند.
این کشور که ۲ میلیون نفر جمعیت دارد، توانسته در دو هفته گذشته شمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا را تکرقمی نگه دارد.
اسلوونی که با ایتالیا، اتریش، مجارستان و کرواسی مرز مشترک دارد، در کل ۱۴۶۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرده است.
مقامات بنگلادش از دو مورد ابتلا به «کووید-۱۹» در اردوگاههای پناهجویان روهینگیا خبر دادند. مقامات بهداشتی و سازمانهای غیرانتفاعی پیشتر در مورد پخش ویروس در اردوگاههایی که حدود یک میلیون پناهجو از میانمار را سکنی دادهاند، هشدار داده بودند.
بنگلادش در کل، ۱۸ هزار و ۸۶۳ مورد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داده است.
کمیسیون اروپا، توزیع ۱۰ میلیون ماسک دریافتی از چین را تعلیق کرد. این تصمیم در پی انتقاد دو کشور هلند و لهستان از کیفیت پایین ماسکها گرفته شد.
در نخستین فاز توزیع، ۱.۵ میلیون ماسک به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا و بریتانیا فرستاده شده بود.
وزیر بهداشت لهستان اطلاع داد که ۶۰۰ هزار ماسک دریافتی کشورش با استانداردهای پزشکی مطابقت ندارند.
بریتانیا، یک آزمایش پادتن ویروس کرونا را که توسط شرکت داروسازی سوئیسی «راش» Roche طراحی شده مورد تأیید قرار داد و قرار است میلیونها کیت برای انجام آزمایشهای گسترده خریداری کند.
مقامات بهداشت بریتانیا تشخیص دادهاند که این تستها از دقت بالایی برخوردارند. آمریکا و اتحادیه اروپا نیز این تست را مورد تأیید اولیه قرار دادهاند.
براساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران، با شناسایی هزار و ۸۰۸ مورد ابتلای جدید در ۲۴ساعت گذشته، شمار مبتلایان به کرونا به ۱۱۴ هزار و ۵۳۳ نفر رسیده است.
بنابر این آمار در شبانه روز گذشته ۷۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و در مجموع آمار مرگ بر اثر این ویروس به ۶هزار و ۸۵۴ نفر رسیده است.
آمار رسمی ایران در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.
ویروس کرونا به تمامی کشورهای آفریقا راه پیدا کرد.
کشور پادشاهی «لسوتو» در جنوب قاره آفریقا، که تا امروز تنها کشور آفریقایی بدون مورد ابتلا به کرونا بود، نخستین مورد خود را ثبت کرد.
وزارت بهداشت این کشور در بیانیهای خبر داد که نتیجه تست کرونای یکی از هشتاد و یک نفری که هفته گذشته از عربستان سعودی و آفریقای جنوبی بازگشته بودند، مثبت است.