مسنترین زن اسپانیا، کرونا را از پا در آورد.
ماریا برانیاس، ۱۱۳ ساله، که خود را پیرترین زن در اسپانیا میداند، در ماه مارس به کووید-۱۹ مبتلا شد ولی پس از گذراندن چند هفته در قرنطینه با علایم خفیف بیماری، حالش خوب شد.
خانم برانیاس، از همهگیری جهانی آنفولانزا در سالهای ۱۹۱۸ - ۱۹۱۹، جنگ داخلی اسپانیا از سال ۱۹۳۶-۱۹۳۹، و اکنون ویروس کرونا جان سالم به در برده است.
جک دورسی، مؤسس و مدیر اجرایی توئیتر در ایمیلی به کارکنان این شرکت خبر داد که میتوانند به صورت دائمی، دیگر از خانه کار کنند.
توئیتر یکی از نخستین شرکتهایی بود که در پی شیوع ویروس کرونا به کارمندانش اجازه داد از خانه کار کنند.
این شبکهٔ اجتماعی و سرویس ارائه دهندهٔ میکروبلاگ، بیش از چهار هزار کارمند دارد.
برزیل و مکزیک، مرگبارترین روز خود را از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا رقم زدند.
برزیل، در شبانهروز گذشته، ۸۸۱ مرگ ناشی از ابتلا به ««کووید-۱۹» را گزارش داد و با ۱۲ هزار و ۴۰۰ مرگ ناشی از کرونا، در جهان رتبه ششم را دارد.
مکزیک نیز، ۳۵۳ مرگ در شبانهروز گذشته داشت که بیشترین رقم از زمان آغاز شیوع کرونا بوده است.
پرستاران در مرکز لندن از انعکاس تصویر بزرگی از «فلورانس نایتینگل» بر ساختمان یک بیمارستان استقبال کردند. این تصویر به مناسبت دویستمین سالروز تولد «نایتینگل» و روز جهانی پرستار روی دیوار این ساختمان منعکس شد.
فلورانس نایتینگل، آمارشناس بریتانیایی و پایهگذار علم نوین پرستاری است.
روسیه با ۱۰ هزار و ۸۹۹ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» در شبانهروز گذشته، در شمار مبتلایان از بریتانیا و اسپانیا پیشی گرفت و با داشتن ۲۳۲ هزار و ۲۴۳ مورد ابتلا به کرونا، پس از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار گرفت.
روسیه، افزایش شمار مبتلایان خود را به انجام تستهای بیشتر نسبت میدهد.
پیشتر تردیدهایی درباره آمار روسیه مطرح شده بود. این در حالی است که آمار رسمی چین، روسیه و ایران قابل راستی آزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود.
اسپانیا، پایینترین شمار مبتلایان روزانه به «کووید-۱۹» در دو ماه گذشته را ثبت کرد.
مقامات بهداشت اسپانیا روز سهشنبه از ۵۹۴ مورد ابتلای جدید خبر دادند که شمار کل مبتلایان در این کشور را به ۲۲۸ هزار و ۳۰ نفر رساند.
شمار مرگ و میر ناشی از کرونا در شبانهروز گذشته ۱۷۶ نفر گزارش شد.
توئیتر از تصمیم خود مبنی بر ضمیمه کردن هشدار و برچسب به توئیتهای حاوی اطلاعات گمراهکننده در رابطه با بیماری «کووید-۱۹» خبر داد.
توئیتر میگوید این اقدام شامل رهبران سیاسی جهان و چهرههای سرشناس نیز میشود و کسی از این قانون مستثنی نیست.
کارکنان کاخ سفید از این پس باید از ماسک محافظ صورت استفاده کنند مگر آنکه پشت میز کار خود نشسته باشند.
این تصمیم پس از آن گرفته شد که دو نفر از کارکنان کاخ سفید به «کووید-۱۹» مبتلا شدند.
یک از این افراد یک نظامی مسئول انجام کارهای پرزیدنت ترامپ و دیگری کیتی میلر، سخنگوی معاون رئیس جمهوری آمریکا است.
براساس آمار رسمی وزارت بهداشت در ایران، روز سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه با شناسایی هزار و ۴۸۱ مورد ابتلای جدید، شمار مبتلایان به ۱۱۰هزار و ۷۶۷ نفر رسیده است.
بنابر این آمار در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و تاکنون مرگ ۶هزار و ۷۳۳نفر از مبتلایان به کرونا ثبت شده و همچنین وضعیت استان خوزستان همچنان قرمز گزارش شده است.
آمار رسمی ایران در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.
رسانههای ترکیه به نقل از منابع دیپلماتیک ادعای مقامات ایران درباره ارسال کیت آزمایش کرونا به این کشور را تکذیب کردند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، منابع دیپلماتیک ترکیه روز دوشنبه ادعای جواد ظریف وزیر خارجه ایران مبنی بر ارسال «۴۰هزار کیت تست پیشرفته ویروس کووید-۱۹» به این کشور را تکذیب و اعلام کردند که «چنین کیتهایی از ایران» به این کشور فرستاده نشده است.