لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۶:۱۵

جلسه دادگاه متهمان پرونده موسوم به «شهرک اکباتان» ۱۵ مهر برگزار می‌شود


 شعارنویسی بر ستون‌های شهرک اکباتان در تهران
شعارنویسی بر ستون‌های شهرک اکباتان در تهران

مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه گفت جلسه دادگاه متهمان پرونده موسوم به «شهرک اکباتان» ۱۵ مهرماه در شعبه ۱۳ دادگاه کیفری استان تهران برگزار می‌شود.

او متهمان این پرونده را هشت نفر و اتهامات آنها را مشارکت در قتل، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و محاربه عنوان کرد.

میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش‌اقبال، علیرضا برمرز پورناک، سید محمدمهدی حسینی، حسین نعمتی، مهدی ایمانی و نوید نجاران، هشت تن از متهمان این پرونده هستند که روز دهم مرداد، همزمان با انتقال صدها زندانی، از زندان رجایی شهر به زندان قزلحصار کرج منتقل شدند.

در ابتدای آبان ماه سال ۱۴۰۱، در جریان اعتراضات سراسری و پس از کشته شدن یک تن از نیروهای بسیج به نام «آرمان علی‌وردی» در شهرک اکباتان دستکم بیش از ۵۰ نفر از جوانان ساکن این شهرک اکباتان توسط نیروهای امنیتی و انتظامی بازداشت شدند که برای ۱۴ نفر از آنها کیفرخواست صادر شد و بقیه آزاد شدند.

نیروهای پلیس و سپاه پاسداران پس از کشته شدن «آرمان علی‌وردی» بر شدت و گستردگی بازداشت‌ها در اکباتان افزودند و قوه قضاییه هم برای هشت نفر در این رابطه کیفرخواست صادر کرد. سه نفر از این متهمان به نام‌های میلاد آرمون، مهدی حسینی و علیرضا کفایی، به اتهام کشتن بسیجی به «محاربه» متهم شده‌اند که می‌تواند حکم اعدام در پی داشته باشد.

پایگاه حقوقی دادبان خرداد ۱۴۰۲ در گزارشی به نقل از وکلای متهمان پرونده «شهرک اکباتان» هشدار داده بود که این پرونده دارای «ایرادات اساسی و فراوان» است.

به نوشته این پایگاه، انتساب اتهام «محاربه» به متهمان این پرونده در حالی است که میلاد آرمون بارها به صراحت اعلام کرده هرگز هیچ سلاحی اعم از سرد و گرم در دست نداشته‌است.

در ویدیویی که رسانه‌های جمهوری اسلامی از مواجهه میلاد آرمون با حسین رحیمی، فرمانده انتظامی استان تهران منتشر کردند هم او به‌ وضوح اعلام می‌کند که هرگز چاقو در دست نداشته و اصرار رحیمی به داشتن چاقو و ضربه‌ زدن با آن به بسیجی کشته‌شده را صراحتا «رد» می‌کند.

پیشتر یک منبع آگاه نیز به کمیته پیگیری وضعیت بازداشت‌شدگان گفته بود که همه بازداشت‌شدگان این پرونده، تحت شکنجه‌های سخت قرار گرفته و بعضاً ناچار به اعتراف علیه خود و دیگران شده‌اند.

XS
SM
MD
LG