لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۱۹

خواهر سفیر سابق آمریکا در لیبی: کلینتون را در واقعه بنغازی مقصر نمی دانم


کریستوفر استیونس سفیر سابق آمریکا در لیبی در خانه اش در طرابلس- ژوئن ۲۰۱۲
کریستوفر استیونس سفیر سابق آمریکا در لیبی در خانه اش در طرابلس- ژوئن ۲۰۱۲

خواهر کریستوفر استیونس سفیر سابق آمریکا در لیبی که در جریان حمله مرگبار سال ۲۰۱۲ در بنغازی کشته شد می گوید هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت را مسئول آنچه که رخ داد نمی داند.

ان استیونس به نشریه نیویورکر گفت: "روشن است که مجموعه مرکز دیپلماتیک آمریکا به اندازه کافی از سوی وزارت خارجه حفاظت نشده بود اما دلیل اصلی چه بود؟ شاید اگر کنگره بودجه ای را برای افزایش امنیت تمامی ماموریت های خارجی در جهان در نظر گرفته بود، برخی از درخواست ها برای امنیت بیشتر در لیبی نیز اجابت شده بود. بدون شک وزارت خارجه بودجه کافی ندارد."

خانم استیونس همچنین گفت: "هیلاری کلینتون یا لئون پانه تا را مقصر نمی دانم."

خواهر سفیر سابق آمریکا در لیبی گفت آن ها در "تلاش های امنیتی در سفارتخانه ها و ماموریت های بین المللی" توازن ایجاد می کردند و "کارمندانشان با امکاناتی که داشتند سعی خود را می کردند."

ان استیونس گفت: "ماموریت بنغازی نیروی کافی نداشت. این را حالا می دانیم. اما تکرار می کنم که کریس این را می دانست. او تصمیم گرفت خطر کند و به آنجا برود. کسی او را مجبور نکرد. او خودش خواست."

هیلاری کلینتون نامزد محرز شده از سوی حزب دمکرات برای انتخابات ریاست جمهوری در زمان حمله به مجموعه دیپلماتیک آمریکا در شهر بنغازی وزیر خارجه بود.

خانم استیونس گفت: "همه می دانیم که خدمت در محیط های خطرناک ریسک دارد. کریس معتقد بود که این کار اهمیت زیادی دارد و اگر می توانست باز هم همین کار را می کرد. انتقاد از کلینتون فایده ای ندارد و بی انصافی است."

روز سه شنبه کمیته تحقیق درباره بنغازی گزارش خود را منتشر کرد. این گزارش دولت اوباما را به کم کاری قبل از حمله، در جریان حمله و پس از حمله تروریستی که چهار آمریکایی را به کشتن داد متهم می کند.

دونالد ترامپ از فرصت استفاده کرد تا کلینتون را به باد انتقاد بگیرد و بگوید که ریاست جمهوری او "برای کشور فاجعه بار خواهد بود."

ان استیونس گفت آوردن مرگ برادرش به مجادلات انتخاباتی "صحیح نیست" و برادرش برای خانم کلینتون احترام زیادی قائل بود.

XS
SM
MD
LG