برنامهها و سیاستهای دفاعی آمریکا در مقابل تهدیدهای موشکی روسیه، چین، کره شمالی و ایران بخشی از موضوعاتی بود که عصر چهارشنبه در کمیته فرعی نیروهای مسلح سنا، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
جف سشنز، رئیس این کمیته در جلسه بررسی بودجه ارتش و آینده دفاع موشکی آمریکا گفت، ارتش ایالات متحده از سطح قابل قبولی در مقابل تهدیدهای موشکی با بردهای مختلف برخوردار است، اما باید بتواند در مقابل تهدیدهای ایران و کره شمالی واکنش نشان دهد
وی افزود "روسای ستاد ارتش و نیروی دریایی در نامههایی به وزیر دفاع در سال ۲۰۱۴ گوشزد کردند که ما با چالش های فزایندهای در مقابل تهدیدهای بالیستیک مواجه هستیم، که میتواند از دفاع موشکی فعال ما جلوتر باشد و از ظرفیتی دفاعی که پاسخگوی نیازهای عملیاتی ما باشد فراتر برود. آقای مک کین نیز گفته است، در حالی که ایران و کره شمالی بالقوه در حال پیشرفت در فناوری موشکهای قاره پیما هستند، آمریکا باید برای مقابله با تهدیدهای بالیستیک در دهههای آینده آماده باشد."
برایان مک کیون قائم مقام معاون وزیر دفاع در امور سیاست گذاری نیز به تلاش ایران برای گسترش توان موشک بالیستیک اشاره کرد و گفت "ایران بیشترین تعداد موشک بالیستیک را در خاورمیانه دارد و امروز میتواند بالقوه مناطقی را در سراسر خاورمیانه و جنوب شرقی اروپا هدف قرار دهد. ایران همچنین در حال بهینه سازی قدرت تخریب و تاثیر و بهبود طراحی و دقت در شلیک موشک های خود است. ایران نوعی موشکی بالسیتیک دارد که میتواند فعالیتهای دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز را تهدید کند. گرچه باور ما این است که ایران موشک بالیستیک قاره پیما ندارد، اما پیشرفتش در حوزه فضا، از انگیزه لازم و امکانات بالقوه برای توسعه موشک هایی با برد بالاتر، از جمله قاره پیما، برخوردار خواهد شد."
آدمیرال گورتنی فرمانده سامانه دفاع فضایی آمریکا نیز در همین جلسه گفت، آمریکا قادر به حفاظت از خود در مقابل تهدیدهای موشکی است. او در عین حال تهدیدهای موشکی را به گروه کشورهای خطرناک، از جمله روسیه، چین، کره شمالی نسبت داد و ایران را به عنوان کشوری بالقوه خطرناک توصیف کرد.