رهبران جهان و محافل بين المللی در واکنش به فاجعۀ کشتار جمعی کلوب شبانه شهر اورلاندو در آمريکا با ارسال پيام از طريق توئيتر، بيانيه، يا کنفرانسهای مطبوعاتی، افراط گرايی و خشونت را محکوم کرده و با بازماندگان قربانيان، شهروندان، و رئيس جمهوری ايالات متحده ابراز همدردی و همبستگی کردهاند.
بان کی مون دبير کل سازمان ملل متحد در واکنش به کشتار دسته جمعی روز يکشنبه در کلوب شبانۀ دگرباشان جنسی موسوم به پالس در شهر اورلاندوی فلوریدا را مصداق "وحشت" دانسته، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، این حمله مرگبار را محکوم کرده است.
دفتر مطبوعاتی واتيکان از قول رهبر کاتوليکهای جهان میگويد، کليسای کاتوليک در اين ضايعه خود را شريک اندوه مردم آمريکا، بويژه بازماندگان می داند و برای سلامتی و شفای مجروحان دست نيايش به سوی خداوند متعال دارد.
اشرف غنی رئیس جمهور افعانستان، کشتار جمعی در اورلاندو را قويا محکوم کرد و گفت به هيچ وجه و تحت هيچ شرايطی توجيهی برای کشتار افراد بی گناه وجود ندارد.
فرانسوا اولاند رئيس جمهوری فرانسه نیز به نيابت از دولت و مردم فرانسه، با دولت و مردم ايالات متحده ابراز همدردی و همبستگی کرده است.
بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل نیز با بیان این که کشورش شانه به شانه مردم آمريکا ايستاده است، گفت "شاهديم که چطور تهديد تروريسم اسلامی، تروريسم بنيادگرايی اسلامی، نه فقط در تل آويو يا اورشليم، اسرائيل، بلکه در بوستون، اورلاندو، پاريس و بروکسل هم وجود دارد. تروريست های اسلامی در واقع نه تنها خواهان محو اسرائيل هستند، بلکه میخواهند کل تمدن غرب را از صفحۀ جهان پاک کنند. از اين رو ما بايد با هم عليه آن به مبارزه برخيزيم."
شينزو آبه نخست وزير ژاپن در مصاحبه با خبرنگاران در پيام تسليت خود به مردم آمريکا گفت "ژاپن در کنار مردم ايالات متحده میايستد. من در اينجا مايلم با مردم آمريکا ابراز همدردی و همبستگی کنم. مراتب تسليت خود را به پرزيدنت اوباما ابلاغ کرده ام. اين اقدام فجيع به هيچ وجه فابل تحمل نيست، و من قوياً آن را محکوم میکنم."
نخست وزير اتريش، نخست وزير کانادا، نخست وزير ايتاليا، رئيس جمهوری آلمان و حامد کرزای رئيس جمهوری پيشين افعانستان، دیگر شخصیتهای جهان هستند که با دولت و مردم آمريکا ابراز همدردی کردهاند. وزارت امورخارجه ایران نیز روز دوشنبه حمله اورلاندو را محکوم کرد.