وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، در پاسخ به پرسشی از بخش فارسی صدای آمریکا در خصوص گزارش فیسبوک از تلاش هکرهای ایرانی برای سرقت اطلاعات نیروهای نظامی و پرسنل ارتش آمریکا گفت تمامی آموزشهای لازم به کارکنان برای حفظ اطلاعات حساس و شخصی آنها داده میشود.
وزارت دفاع آمریکا به طور کتبی به بخش فارسی صدای آمریکا گفت: تهدید ناشی از ارتباطها در شبکههای اجتماعی محدود به هیچ شبکه اجتماعی خاصی نیست و پرسنل وزارت دفاع ایالات متحده باید مراقب ارتباط آنلاین خود باشند. تمامی پرسنل وزارت دفاع ایالات متحده هر سال در دوره آموزشی آگاهی از فعالیتهای سایبری شرکت میکنند که تهدیدهایی را که از ناحیه فعالیت آنلاین که میتواند به تلهگذاری برای سرقت اطلاعات و مهندسی اجتماعی از سوی بازیگران بدخواه سایبری منجر شود، پوشش میدهد.
در ادامه آمده است: همچنین آموزش امنیت عملیاتی که آنهم هر سال برای همه برگزار شده است که عملکرد درست و حفظ اطلاعات حساس و شخصی در شبکههای اجتماعی و دیگر محیطهای دیجیتال را آموزش میدهد.
پیشتر نیز «فرماندهی سایبری آمریکا» در پاسخ به سوال جف سلدین از صدای آمریکا که آیا در جریان تلاش هکرهای موسوم به «پوسته لاکپپشت» اطلاعاتی درز کرده است؟ گفت این ستاد به خطر اهداف مربوط به عملیات امنیتی، در باره مسائل عملیاتی، اطلاعاتی و سایبری اظهار نظر نمیکند.
شبکه اجتماعی فیسبوک یک روز پیشتر و در بیانیهای از مسدود کردن حدود ۲۰۰ حساب کاربری جعلی خبر داد و گفت هکرهای ایرانی با استفاده از این شبکه اجتماعی شخصیتهایی ایجاد کرده بودند تا آمریکاییهای فعال در صنایع دفاعی و هوافضا را به دام بیاندازند.
هویت هکرها فاش نشده است اما در بیانیه فیسبوک آمده است که بخشی از بدافزار استفاده شده توسط آنها را شرکت «محک رایان افراز»، وابسته به سپاه پاسدارن طراحی کرده است که تعدادی از مدیران پیشین و کنونی آن وابسته به شرکتهای تحت تحریم آمریکا هستند.
همچنین ببینید: فیسبوک از مسدود کردن تلاش هکرهای ایران برای جاسوسی از پرسنل ارتش آمریکا خبر داد