رسانههای جهان روز چهارشنبه نیز اعتراضات سراسری در ایران را همچنان مورد توجه قرار دادند و از جمله به کشته شدن یک افسر سپاه در دمشق و سرکوب خونین در شهرهای کردنشین غرب ایران پرداختند.
شیوههای مختلف سرکوب معترضان از جمله با سوءاستفاده از آمبولانس نیز در رسانههای معتبر جهان واکنشهایی را به همراه داشته است.
نیویورک تایمز پیروزی عربستان سعودی بر آرژانتین در جام جهانی را بالای صفحه اول کار کرده، و صبح چهارشنبه در مقالهای تحقیقی از نیلو تبریزی و ایشان جاوری، مینویسد: شواهد عینی و تجزیهوتحلیل کارشناسانه ویدیوهای رسیده نشان میدهد که حکومت ایران از آمبولانس برای نفوذ در میان معترضان و جابهجا کردن بازداشتیها و نفرات خود، سوءاستفاده میکند.
نیویورک تایمز مینویسد: کارشناسان حقوقی، بهرهگیری از آمبولانس برای سرکوب معترضان را ناقض هنجارهای بینالمللی میدانند که مبتنی بر بیطرفی کادر پزشکی و درمان است.
وال استریت ژورنال در صفحه اول خود، برد عربستان سعودی در برابر آرژانتین را تکاندهنده میداند، و در گزارشی مینویسد: نظام ایران در برابر اعتراضات از قدرت خشن استفاده میکند، اما مخفیانه به خاندان خمینی و هاشمی رفسنجانی که محافظهکاران او را از قدرت بیرون راندند متوسل شده. وال استریت ژورنال به نقل از آگاهان مینویسد: رئیس شورای عالی امنیت علی شمخانی از نمایندگان این دو خانواده خواست برای فرونشاندن ناآرامی، سخن بگویند.
خبرگزاری بلومبرگ در تفسیری از سردبیر سابق هندوستانتایمز بابی قوش، که در دهها روزنامه از جمله واشنگتن پست منتشر شده، استدلال میکند که نظام ایران هماکنون بزرگترین بازنده بازیهای جام جهانی فوتبال در قطر است و مینویسد: سکوت تیم اعزامی ایران هنگام پخش سرود جمهوری اسلامی، هر گونه ارزش تبلیغاتی که رقابت فوتبال میتوانست برای حکومت داشته باشد، از بین برد.
نیویورک پست روزنامه جنجالی صبحها روز چهارشنبه سرمقالهای در باره مسابقات جام جهانی فوتبال قطر از هیات تحریریه منتشر کرده که در آن سکوت اعضای تیم اعزامی ایران هنگام پخش سرود جمهوری اسلامی را کاری شجاعانه توصیف میکند و حرکت آنها که از دید سرمقالهنویس نیویورکپست با خطر بزرگ برای خود آنها و بستگان آنها همراه بود را با اقدام تیمهای اروپائی مقایسه کرده که از پوشیدن بازوبندهای اعتراض به تبعیض در کشور قطر صرفنظر کردند.
در حالی که هزاران معترض در خیابانها علیه کشته شدن بیش از ۵۱ کودک توسط نیروهای سرکوبگر حکومت ایران شعار میدهند، نیویورک پست مینویسد: فرمانده سپاه پاسداران انقلاب در اصفهان مجتبی فدا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل را بچهکش خطاب کرد.
واشنگتن پست در گزارشهای خود درباره ایران، به سرکوب در شهرهای کردنشین پرداخته. نویسنده واشنگتن پست میریام برگر به نقل از سازمانهای مدافع حقوق بشر مینویسد: حکومت ایران به عملیات سرکوب در شهرهای کردنشین، شدت بخشیده و میافزاید تلاش برای فرونشاندن اعتراضات در کردستان در روزهای اخیر نزدیک به ۴۰ کشته داده است.
واشنگتن پست همچنین تحلیلی از گلنار متولی، نویسنده خبرگزاری بلومبرگ را نقل کرده که شرح میدهد چگونه اعتراض بر سر حجاب اجباری، خشم عمومی را دامن زد. خانم متولی مینویسد: ناآرامیها، در استیصال جامعه سرچشمه دارد از ارجحیت یافتن هواداران دیندار حکومت نسبت به اکثریت جامعه.
کشته شدن یک سرهنگ ایرانی کارشناس پهپاد و موشک در دمشق از جمله اخباری است که رسانههای جهان به طرز گستردهای منعکس کردهاند.
واحد خبر شبکه تلویزیونی ایبیسی آمریکا نیز گزارش آسوشیتدپرس درباره کشته شدن یک سرهنگ سپاه پاسداران انقلاب در انفجار کنار جادهای در سوریه را در وبسایت خود منتشر کرده است.
روزنامه جروزالم پست مینویسد: جمهوری اسلامی عهد کرد انتقام کشته شدن سرهنگ ایرانی متخصص موشک در نزدیکی دمشق، پایتخت سوریه را از اسرائيل خواهد گرفت.
تایمز اسرائیل عکس سرهنگ داود جعفری را به نقل از رسانههای اجتماعی چاپ کرده و مینویسد دهها تن از نیروهای اعزامی از ایران در جنگ سوریه کشته شدهاند هر چند حکومت ایران میگوید در سوریه فقط نقش مستشاری دارد.
پرتیراژترین روزنامه ترکیه، روزنامه میانهروی حریت در میان گزارشهای ایران، مینویسد که روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد به رژیم اسرائیل در قبال قتلی که مرتکب شده پاسخ لازم را خواهیم داد.
روزنامه پرتیراژ دیلی اکسپرس چاپ لندن به نقل از یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در سوریه گزارش میدهد که سرهنگ پاسدار داوود جعفری که در اثر انفجار در محله سیده زینب جنوب دمشق کشته شد، کارشناس پهپاد و موشک بود.
گاردین به نقل از منابع رسمی حکومت ایران مینویسد: انفجاری که جان سرهنگ پاسدار و یکی از محافظان سوریائی او را گرفت، کار اسرائیل بود.
گاردین صبح چهارشنبه در چند خبر و تفسیر به اعتراضات سراسری علیه جمهوری اسلامی پرداخته. نویسنده آلیور هولمز در روزنامه گاردین مینویسد: حکومت ایران در تلاش برای فرونشاندن اعتراضات سراسری ضدنظام، به مرحله بحرانی و خطرناکی رسیده است.» گاردین زیر نقشه پراکندگی تظاهرات در اطراف ایران، مینویسد:« سرکوبگران حکومت بیش از ۳۰۰ تن از جمله ۴۰ کودک را در ۲۵ استان از ۳۱ استان کشور به قتل رساندهاند.
زودویچه زایتونگ، یکی از پرتیراژترین روزنامههای معتبر آلمان، صبح چهارشنبه مینویسد: روسیه به طرز فزایندهای به پهپادهای ایرانی متکی است و میخواهد به جای موشکهای کروز که موجودی آن ته کشیده، پهپادهای بیشتری از ایران وارد کند که نسبت به موشکهای کروز، هم ارزانتر هستند و هم سریعتر تولید میشوند.
زودویچه زایتونگ در گزارشهای متعددی روز چهارشنبه در کنار خبر و تفسیر در باره جام جهانی فوتبال و اعتراضات سراسری در ایران، و در یک گزارش محلی به نقل از خبرگزاری آلمان مینویسد:« عصر سهشنبه در در برلین، پلیس فدرال آلمان مرد ایرانی مجهز که از پایه یک صندلی اسلحه ساخته بود را دستگیر کرد. مرد مسلح به پلیس آلمان گفت: میخواهد برای کشتن کارکنان، وارد ساختمان سفارت جمهوری اسلامی در برلین بشود.
روزنامههای ترکیه از جمله صباح چهارشنبه گزارشهائی در باره نشست دوروزه آستانه در باره سوریه منتشر کردند.
روزنامه دستراستی صباح مینویسد: در نوزدهمین نشست، با حضور نماینده دبیرکل سازمان ملل درامور سوریه گییر پدرسون، هیاتهای ایران، ترکیه و روسیه در پایتخت قزاقستان در باره آینده سوریه مذاکره کردند
رسانه اجتماعی اوندیوی ترکیه در گزارشی از ازمیر به یک خانم ایرانی پرداخته که در خیابان در میان زنان شکلات پخش میکند و پیامی تایپ شده به آنها میدهد که نوشته است: «آیا میدانی در ایران رها کردن موها در باد جرم است؟»