کارزار «صدای ایران» با هدف آگاهسازی افکار عمومی در آلمان نسبت به «سرکوب و نقض گسترده حقوق بشر در جمهوری اسلامی» آغاز به کار کرد.
عبدالرضا احمدی، مدیر موسسه «ترویج جامعه باز»، درباره این کارزار به صدای آمریکا گفت: «رسانهها و سیاستمداران آلمانی براساس تعاریفی که از امنیت یا صلح دارند، خواسته های مردم ایران را در ردیف اول تصمیم گیری خودشان نمی گنجانند و بیشتر مسائل و اتفاقاتی که در عالم سیاست روی می دهد را مد نظر قرار میدهند.»
آقای احمدی درباره مرحله نخست این کارزار می گوید: «۳۰۰ وسیله حمل و نقل را به پوسترهای دیجیتالی مجهز کردیم ... و در چهار شهر بزرگ آلمان در سه ماهه آخر سال میلادی» که ترددهای خیابانی بیشتر است، به نمایش گذاشتیم تا بخش بزرگی از جامعه آلمان پیام مردم داخل ایران را بشنود. به همین دلیل تصاویر کشتهشدگان آبان ۹۸ و مسافران جانباخته هواپیمای اوکراینی را انتخاب کردیم.»
مدیر موسسه «ترویج جامعه باز» با اشاره به تغییر دولت آلمان در آینده نزدیک، فاز دوم این کارزار را ارتباطگیری با اندیشکدههای آلمانی و برگزاری نشستهای مشترک با آنها و جلب نظر رسانههای آلمانی دانست و گفت: سعی میکنیم از رسانههای آلمانی بخواهیم به دغدغه مردم ایران، یعنی «دموکراسی، آزادی و زندگی با حق انتخاب» توجه کنند.
او همچنین با بیان این که «حرف ایرانیها امروز خیلی روشنتر است» و «پیوستگی دارند»، ابراز امیدواری کرد که در خلال این کمپین بتوانند با دیگر گروههای معترض ایرانی و اندیشکدهها ارتباط برقرار کنند.
آقای احمدی با اشاره به راههای دیگری چون «یادداشتنویسی به زبان غیرفارسی از طریق اندیشکدهها» و «حضور در برنامههای تلویزیونی» گفت که این کارزار میخواهد «آن تصویر واقعی که جمهوری اسلامی در داخل خفهاش میکند» و در خارج از کشور «به وسیله پروپاگاندایی که دارد با اطلاعات گمراهکننده مخدوش میکند، بشکنیم.»
به عقیده مدیر موسسه «ترویج جامعه باز»، از سال ۹۶ به این سو، تصویری که جمهوری اسلامی سعی کرده از جامعه ایران به جهان نشان بدهد، شکسته شده و فضای رسانهای «مسیر رو به جلو» دارد و «این نوید بخش روزهای روشنی برای تکتک ایرانیها است.»
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند