علی دایی: در سوریه و لبنان استادیوم می‌سازیم، به ایران فحش می‌دهند

علی دایی، چهره ورزشی سرشناس فوتبال ایران و جهان.

علی دایی، چهره ورزشی سرشناس فوتبال ایران و جهان.

علی دایی، چهره ورزشی سرشناس فوتبال ایران و جهان، که در اعتراض به سیاست‌های حکومتی در ایران از فعالیت‌های مربوط به این رشته فاصله گرفته است، گفت: مدیریت این نیست که در لبنان و سوریه استادیوم بسازیم و آن جا «جام خلیج عربی» برگزار کنند و به ایرانی‌ها فحش بدهند.

آقای دایی در واکنش به اظهارات علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی و عضو شورای اسلامی شهر تهران، و طرح شرایط برای بازگشتش به فوتبال، گفت: «اسم ایشان برای من آشنا نیست. این اسم قدیم برای من آشنا بود و از وقتی به شورای شهر رفت و لباس پوشیدنش عوض شد، این اسم را نمی‌شناسم.»

علیرضا دبیر در روزهای گذشته گفته بود: «من ۲۰ جا گفته‌ام که علی دایی باید به فوتبال برگردد و مربی باشد، ولی اگر هر کسی بخواهد مدیر باشد باید بیزینس و هر کار دیگر دارد را کنار بگذارد.»

در پاسخ به این سخنان، علی دایی به علیرضا دبیر توصیه کرد «به زندگی خصوصی خودش برسد و راجع به افراد دیگر تصمیم نگیرد.»

او با بیان این که دبیر «چه‌کاره مملکت است که برای من تعیین تکلیف می‌کند؟»، درباره ادعای سه ساعت خواب رئیس فدراسیون کشتی به دلیل «فشار کاری»، اضافه کرد: «از روان‌شناس‌ها بپرسید، کسی که شب سه ساعت می‌خوابد، چطور می‌تواند مدیریت کند؟ وقتی من مربیگری می‌کردم هشت تا ۱۰ ساعت می‌خوابیدم و حتما امثال دبیر روزها می‌خوابند.»

علی دایی همچنین گفت که تصمیم گرفته است «فعلا از فوتبال دور» بماند، و به علیرضا دبیر هشدار داد که «دفعه آخرش باشد چنین اظهارنظرهایی می‌کند.»

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

علی دایی: مدیریت این نیست که در لبنان و سوریه استادیوم بسازیم

اشاره علی دایی به «لباس پوشیدن» علیرضا دبیر درباره تغییر رفتار او پس از دوره قهرمانی ورزشی و نزدیک شدنش به جریان‌های حکومتی است که پیش از این برخی ناظران آن را نشانه ریاکاری قهرمان پیشین کشتی ایران دانسته‌اند.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

علیرضا دبیر:برای خنده نامزد شورای شهر شدم؛ مردم نباید رای می‌دادند

علیرضا دبیر پیش از این در دیدار با علی خامنه‌ای ضمن بوسیدن دست رهبر جمهوری اسلامی، به او گفته بود «آقا جون در نمازهای ویژه‌تان ما را دعا کنید.»

همچنین نماز مستحبی نشسته خواندن این عضو شورای اسلامی شهر تهران حین برگزاری یک جلسه رسمی پیش از این خبرساز شده بود.

علاوه بر این، علیرضا دبیر به دلیل سخنان ضدآمریکایی‌اش در دومین سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، و اعلام التزام عملی به شعار «مرگ بر آمریکا» مورد انتقاد افکار عمومی و رسانه‌ها قرار گرفته بود. این در حالی بود که به گفته خودش، سال‌ها گرین‌کارت (کارت اقامت دائم) آمریکا داشته است.

همچنین ببینید: ویزای آمریکا برای تیم کشتی ایران به جز ۴ نفر؛ فدراسیون کشتی: بدون «همه نفرات» تیم اعزام نمی‌شود

اظهارات علیرضا دبیر درباره علی دایی در روزهای گذشته با واکنش منفی کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز مواجه شده بود.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

واکنش‌ها به تعیین تکلیف علیرضا دبیر برای علی دایی

علی دایی یکی از چهره‌های سرشناس ورزشی حامی اعتراضات مردمی است که بارها هدف حمله جمهوری اسلامی و حامیانش قرار گرفته است. او پیش از این بارها تأکید کرده است که به دنبال پست و مقام در جمهوری اسلامی نیست.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

علی دایی: دنبال پست و مقام نیستم

از جمله پس از اعتراضات سراسری در پی کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، هواپیمای مسافربری حامل همسر و دختر آقای دایی، از آسمان دبی بازگردانده و به فرود اضطراری مجبور شد.

همچنین ببینید: شاهزاده رضا پهلوی: علی دایی و علی کریمی «سرمایه‌های ملی ایران» هستند

در روزهای گذشته نیز آقای دایی با انتقاد از توجه مسئولان جمهوری اسلامی به «مسلمانان غزه و لبنان و عراق» تأکید کرده بود «چراغی که به خانه روا است، به مسجد حرام است» و باید «به فکر مملکت و مردم خودمان باشیم.»

همچنین ببینید: علی دایی: مسئولان به‌ فکر غزه، لبنان و عراق هستند نه ایران

چهره‌های سرشناس ورزشی از جمله کریم باقری نیز از علی دایی حمایت کرده‌اند.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

حمایت کریم باقری از علی دایی و پرویز برومند؛ «به بازی منتخب ۹۸ دعوت شدم اما نرفتم»

علاوه بر علی دایی، چهره‌های سرشناس ورزشی دیگری نیز عملکرد جمهوری اسلامی در دهه‌های پیشین را به باد انتقاد گرفته‌اند.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

محمد خاکپور در پخش زنده صداوسیما به میهن‌دوستی محمدرضا شاه پهلوی اشاره کرد

پس از محمد خاکپور ملی‌پوش سابق فوتبال ایران، محمد دادکان، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال نیز، بدون نام بردن از محمدرضا شاه پهلوی، از سازنده استادیوم آزادی به نیکی یاد کرد و با انتقاد از مقامات جمهوری اسلامی و فشارهای وارده از سوی حکومت به مردم، تأکید کرد: «به پیغمبر، دشمن همین جا است.»

همچنین ببینید: دادکان با تقدیر از محمدرضا شاه پهلوی: دشمن ما همین جا است