محمدرضا جاننثاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفته است که تزریق «نیروی انقلابی» و «معتقد» به آموزش و پرورش نیاز است تا نسل آینده را به گونهای پرورش دهد که در «تراز انقلاب اسلامی» باشند.
روابط عمومی استانداری اصفهان به نقل از محمدرضا جاننثاری نوشت که اگر در آموزش و پرورش افرادی هستند که نتوانستند مشکلات اجتماعی و فرهنگی را مدیریت کنند و دانشآموزانی «تراز انقلاب اسلامی» تربیت کنند، نیروهای شایستهتری هستند که میتوانند در این جایگاه قرار بگیرند.
به گفته این معاون استانداری اصفهان، دانشآموزی که سال گذشته به خیابان آمد در آغاز دوره قبل و «سیاستهای غربگرا» هفت سال داشته و تازه وارد مدرسه شده بود.
«پاکسازی» مدارس و دانشگاهها از منتقدان نظام جمهوری اسلامی و تزریق «نیروی انقلابی» اقدامی است که حکومت ایران در «گام دوم انقلاب» دنبال میکند. در همین راستا عبدالحسین خسروپناه، دبیر «شورای عالی انقلاب فرهنگی» روز یکشنبه ۱۹ شهریور ماه در گفتگو با روزنامه دولتی «ایران» اعلام کرده بود که برای موارد «بنیادین» از جمله حجاب باید از ابزارهای فرهنگی مختلف مثل فیلم، سریال، انیمیشن، رمان یا آموزش حکمت حجاب در مدارس و مهدکودکها و... استفاده کنیم.
این رویکرد در دانشگاهها نیز دنبال میشود و در هفتههای اخیر همزمان با اخراج اساتید، گزارشهایی از جذب چهرههای وابسته به حکومت از جمله سعید حدادیان، مداح نزدیک به «بیت رهبری»، سجاد صفار هرندی، فرزند محمد حسین صفارهرندی، سردبیر سابق کیهان و وزیر ارشاد دولت محمود احمدینژاد،امیرحسین ثابتی، مجری شبکه «افق» صداوسیما و عباس موزون یکی دیگر از مجریان صداوسیما به عنوان استاد دانشگاه منتشر شد.
در همین رابطه اعضای هفت انجمن علمی کشور روز یکشنبه ۱۹ شهریور در بیانیهای ضمن هشدار درباره «اخراج گسترده استادان و برخوردهای امنیتی با دانشجویان» اعلام کردند که اضمحلال تدریجی و «در حال حاضر شتابناک» نهاد علم، ناکارآمدی اسفبار کنونی نظام حکمرانی را تشدید میکند.