دهها قانونگذار بریتانیایی از دولت این کشور خواستند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی کند.
بیش از ۶۰ عضو مجلس عوام و مجلس اعیان بریتانیا در نامهای به ریشی سوناک، نخستوزیر بریتانیا، گفتند با توجه به درگیریهای جاری در خاورمیانه، اکنون شناسایی سپاه پاسداران به عنوان سازمانی تروریستی بیش از هر زمان دیگری ضروری است.
به گفته آنها، «چنین تصمیمی یک قدم عمده در راستای [برقراری] صلح، ثبات، و عدالت در خاورمیانه و فراتر از آن خواهد بود.»
در اواسط دیماه سال گذشته، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه بریتانیا عنوان کرده بود این کشور فعالانه سرگرم بررسی تروریستی شناختن سپاه پاسداران است اما هنوز تصمیم نهایی در این زمینه نگرفته است.
تروریستی شناخته شدن سپاه در بریتانیا بدین معنی خواهد بود که عضویت در آن، شرکت در نشستهایش، و حمل نمادهایش ممنوع خواهد بود.
ایالات متحده آمریکا در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای تروریستی خارجی قرار داد و دولت جو بایدن نیز به رغم درخواستهای مکرر جمهوری اسلامی از خارج کردن این گروه از فهرست مزبور خودداری کرد.
سپاه پاسداران هماینک تحت تحریمهای گستردهای از سوی بریتانیا، اتحادیه اروپا، و کانادا قرار دارد اما به رغم درخواستهای مکرر فعالان سیاسی و مدنی و ایرانیان خارج کشور، سپاه هنوز از سوی هیچ یک از آنها به عنوان یک سازمان تروریستی طبقهبندی نشده است.