گروههای فلسطینی روز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت نیز مراکز اقتصادی اسرائيل را آماج حملات راکتی خود قرار دادند و اسرائيل نیز بمباران غزه را ادامه داد.
به گزارش هاآرتص، در مناطق تل آویو، اورشلیم و همچنین در برخی مناطق دیگر از جمله اشکلون در جنوب اسرائيل صدای آژیر حمله شنیده شد و شاهدان از شنیدن صدای چندین انفجار خبر دادند.
خبرگزاری فرانسه نیز در همین روز گزارش داد که حماس به دومین فرودگاه اسرائيل در نزدیکی ایلات راکت شلیک کرد.
با ادامه درگیریها میان اسرائيل و گروههای شبه نظامی فلسطینی در نوار غزه، شمار کشته شدگان در غزه به ۸۳ نفر افزایش یافت. چند کودک نیز در میان قربانیان هستند.
شمار کشتهشدگان در اسرائيل نیز هفت نفر، از جمله یک کودک شش ساله، گزارش شده است.
در همین حال، تانکها و نیروهای نظامی اسرائيل در مرز با باریکه غزه مستقر شدهاند. رویترز به نقل از یک سخنگوی ارتش اسرائيل گفت که این کشور نیروهای نظامی را در مرز غزه آماده کرده است و آنها در مراحل مختلف آماده شدن عملیات زمینی قرار دارند. یک سخنگوی شاخه نظامی حماس، در واکنش به انباشت نیروهای نظامی اسرائيل در مرز غزه لحنی جنگطلبانه گرفت و از فلسطینیها خواست به پا خیزند.
در همین حال روز پنجشنبه ویدیویی از آن چه رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد حماس توسط ارتش اسرائيل عنوان شده است، منتشر شد.
خبرنگاران در اسرائيل همچنین می گویند که حماس اعلام کرد موشک جدیدی را به کار گرفته است.
حملات شبانه راکتی از غزه منجر به این شد که اسرائیل مسیر پروازهای ورودی به فرودگاه اصلی این کشور، یعنی بن گوریون در تل آویو، را تغییر دهد و آنها را به فرودگاه رامون در جنوب آن کشور هدایت کند.
رویترز میگوید پس از چهار روز درگیری های مرگبار میان دو طرف، نشانه ای از کاهش خشونت ها دیده نمی شود. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائيل، گفته است که عملیات نظامی «زمان بیشتری میبرد.»
خشونتها به جوامع اسرائيلی که اعراب و یهودیان در آن ساکن هستند کشیده شده و درگیریهایی میان آنها گزارش شده است.
به نوشته خبرگزاری فرانسه، ارتش اسرائيل گفت بیش از ۶۰۰ بار به اهدافی در غزه حمله کرده و حماس نیز بیش از ۱۶۰۰ راکت به سمت اسرائیل شلیک کرده است.
به نوشته خبرگزاری فرانسه، ناآرامی ها و درگیری های اخیر عمدتا ناشی از خشم فلسطینیها از اخراج احتمالی شماری از خانوادههای فلسطینی از منطقه شیخ جراح، در شرق اورشلیم، بوده است.