لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۱:۴۴

تیراندازی پلیس پاریس به یک زن محجبه‌ در مترو؛ پلیس: رفتار و اظهاراتش «تهدیدآمیز» بود


یک افسر پلیس فرانسه در نزدیکی ایستگاه مترو در پاریس. به گفته شاهدان و پلیس، زنی که در مترو پاریس رفتار و اظهارات «تهدیدآمیز» داشت، هدف گلوله پلیس قرار گرفت و زخمی شد. (سه‌شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲)
یک افسر پلیس فرانسه در نزدیکی ایستگاه مترو در پاریس. به گفته شاهدان و پلیس، زنی که در مترو پاریس رفتار و اظهارات «تهدیدآمیز» داشت، هدف گلوله پلیس قرار گرفت و زخمی شد. (سه‌شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲)

پلیس پاریس صبح سه‌شنبه در ایستگاه مترو به یک زن محجبه که با رفتارهایی تهدیدآمیز فریاد می‌زد «الله اکبر» و «همگی می‌میرید» شلیک کرد، و او را به شدت زخمی کرد.

یک منبع پلیس گفت: «پلیس به دلیل نگرانی از امنیت خود تیراندازی کرد.»

به گفته این منبع، پلیس پس از آن که مسافران «اظهارات تهدیدآمیز و جهادی» این زن را به پلیس گزارش دادند، توانست این زن را در ایستگاه فرانسوا میتران به گوشه‌ای ببرد و از او بخواهد آرام شود و دستانش را نیز بالا ببرد تا به آنها نشان دهد که خطری از جانب او وجود ندارد.

اما به گفته دفتر دادستانی پلیس، این زن از «پیروی از دستورات پلیس امتناع کرد» و تهدید کرد که خودش را منفجر خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است که با توجه به خطرات موجود افسران مجری قانون چاره‌ای جز تیراندازی به این زن نداشتند.

طبق گزارش سازمان آتش‌نشانی که مراقبت‌های فوری را به این زن ارائه کرده، او از ناحیه شکم مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.

رئیس پلیس حال این زن را که به بیمارستانی در مجاورت منطقه منتقل شده وخیم اعلام کرد.

به گفته این منبع هیچ ماده منفجره یا سلاح دیگری همراه او پیدا نشده است.

او افزود که هویت این زن هنوز تایید نشده است، اما احتمال می‌رود که او همان فردی باشد که در سال ۱۴۰۰ گشت‌های عملیات شهری ضدتروریسم را تهدید کرد و به دلیل مشکلات روانی در بخش روانپزشکی بستری شد.

طبق اظهارات دادستان، پلیس در حال بررسی اقدامات این زن، و همچنین تحقیق برای روشن شدن استفاده موجه پلیس از اسلحه در ارتباط با او است.

رئیس پلیس پاریس گفت فرانسه پس از قتل یک معلم مدرسه به دست یک مهاجم افراطی اسلام گرا در روز ۲۱ مهر که به گفته مقامات به فضای «جهادی» متاثر از جنگ اسرائیل_غزه مرتبط بود، در بالاترین وضعیت آماده‌باش قرار دارد.

بسیاری در فرانسه که جمعیت مهاجر مسلمان زیادی دارد از پیامدهای حمله حماس به اسرائیل و پاسخ اسرائیل به آن حمله تروریستی نگران هستند.

شبه‌نظامیان حماس که مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران هستند در ۱۵ مهرماه با انجام چندین حمله تروریستی در خاک اسرائیل، دستکم ۱۴۰۰ نفر را کشتند که بیشترشان غیرنظامی بودند. این گروه شبه نظامی در این حملات همچنین بیش از ۲۰۰ نفر را به گروگان‌ گرفت.

آمریکا، ژاپن، و اتحادیه اروپا از جمله کشورهایی هستند که گروه حماس را به عنوان سازمان تروریستی شناخته‌اند.

XS
SM
MD
LG