لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۰:۵۱

برادر میثم پیرفلک از احضار او خبر داد: «فقط با برانکارد» امکان جابه‌جایی دارد


میثم پیرفلک در بیمارستان
میثم پیرفلک در بیمارستان

مراجع قضایی جمهوری اسلامی میثم پیرفلک، پدر کیان پیرفلک، را که به گفته برادرش «حتی توان نشستن ندارد» و «فقط با برانکارد» امکان جابه‌جایی دارد، احضار کرده‌اند.

این در حالی است که میثم پیرفلک روز ۲۵ آبان در جریان شلیک نیروهای حکومتی به معترضان در ایذه با گلوله جنگی به شدت مجروح شد و پس از چندین عمل جراحی بدون داشتن توان حرکت از بیمارستان مرخص شد.

وضعیت میثم پیرفلک پس از مرخصی از بیمارستان
وضعیت میثم پیرفلک پس از مرخصی از بیمارستان

برادر او مهرداد پیرفلک روز پنج‌شنبه ششم بهمن، در روایتی اینستاگرامی با اعلام خبر احضار برادرش با اشاره به «مصیبت عظیم و استرس غیرقابل تحمل» برای خانواده‌اش، گفته «در ۲۴ ساعت باید چندین نفر» در کنار میثم پیرفلک باشند؛ چرا که او «حتی توان نشستن ندارد و با زخم‌های عمیق و تن بی‌رمق که فقط با برانکارد می‌توان جابه‌جایش کرد، احضاریه می‌فرستند.»

استوری اینستاگرام مهرداد پیرفلک درباره احضار برادرش میثم پیرفلک
استوری اینستاگرام مهرداد پیرفلک درباره احضار برادرش میثم پیرفلک

آقای پیرفلک به علت احضار برادرش و نام نهاد احضارکننده اشاره نکرده است.

برخوردهای امنیتی و قضایی با خانواده پیرفلک در حالی صورت می‌گیرد که مقامات حکومتی تاکنون تلاش کرده‌اند شلیک با گلوله جنگی به معترضان در روز ۲۵ آبان در ایذه را به مخالفان جمهوری اسلامی نسبت دهند.

مادر کیان پیرفلک نیز از حضور در محل کار خود منع شده است. بنا بر گزارش‌ها روز یکم بهمن وقتی زینب مولایی‌راد که در یک مدرسه در ایذه کار می‌کرد، در محل کارش حاضر شد، به او گفتند «به حراست» برود و سپس «گفتند تا اطلاع ثانوی حق رفتن به مدرسه را ندارد.»

میثم پیرفلک که پسرش کیان را نیز بر اثر تیراندازی ماموران با گلوله جنگی از دست داد، پس از دو ماه روز یک‌شنبه ۲۵ دی از بیمارستان مرخص شد.

سجاد پیرفلک، برادر او، در گفت‌وگویی با روزنامه اعتماد چاپ تهران، گفته است که شلیک «سه گلوله» موجب شده «شریان زیر لگن» میثم آسیب ببیند و «زخم‌هایی غار مانند» در «ناحیه کمر» او ایجاد شده که «همه زخم‌ها باز، ولی رو به بهبودند.»

پیشتر، خانواده کیان پیرفلک در بیانیه‌ای اعلام کرده‌اند که «روایت‌های جعلی و غیرواقعی از قتل» این کودک کشته شده در ایذه را نمی‌پذیرند و به هر یک از اهالی این شهرستان که «قرار است با جعل واقعیت به عنوان قاتل» این کودک کشته شده در اعتراضات معرفی بشود، «پیشاپیش رضایت» می‌دهند.

  • 16x9 Image

    ساقی لقایی

    ساقی لقایی پس از چند سال همکاری با روزنامه‌های مختلف، در سال ۱۳۷۸ خبرنگار و سپس سردبیر پارلمانی و اقتصادی ایسنا شد. او از سال ۱۳۸۵ فعالیت حرفه‌ای خود را با تمرکز بر مسائل ایران و حقوق بشر ادامه داد و در بهار ۱۴۰۰ به بخش فارسی صدای آمریکا پیوست.

XS
SM
MD
LG